ADEVARUL despre viata AMOROASA a lui Smiley! Artistul da cartile pe fata! Cu cine se iubeste

Dupa relatia cu Laura Cosoi, au aparut multe zvonuri in legatura cu viata amoroasa a lui Smiley, dar multe au ramas doar la nivelul de „zvonuri”. Fanii sunt foarte curiosi, iar Smiley s-a decis sa dezvaluie ca, desi isi doreste o relatie stabila, momentan nu poate avea una.
smiley 1
Dupa relatia oficiala cu Laura Cosoi, solistul in varsta de 31 de ani si-a dedicat tot timpul carierei. Viata lui Smiley merge foarte bine din punct de vedere profesional, dar pe plan personal nu are prea multe de zis. Solistul prefera muzica inainte de toate.

„Nu ma mai tot intrebati despre iubita si viata personala pentru ca nu am asa ceva” a declarat Smiley pentru ring.ro.
Artistul se declara multumit de viata pe care o duce si marturiseste faptul ca a mai trebuit sa refuze, din cand in cand, niste propuneri pentru a participa la concerte. Viata cantaretului se invarte doar in jurul studioului, concertelor si a filmarilor.
„Cand sa mai am timp de altceva? De ce nu ma intrebati cate ore dorm?! Am ajuns tarziu de la un concert si noaptea trecuta m-am odihnit vreo cinic ore. Concertele merg foarte bine, dar sunt nevoit sa renunt la multe oferte, pentru ca n-am cand sa ajung prin tara”, a spus solistul..

sursa: spynews.ro / ring.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro