Alessia – Fata Rea (poze filmari videoclip)

Alessia este o artista cu atitudine si nonconformista de fel, cu fiecare videoclip al ei incercand sa aduca ceva nou.Daca pana acum am vazut-o ranita de un “Hacker de sentimente” cu “Vorbe letale” cantand “Ploua”, acum Alessia si-a schimbat atitudinea si a devenit “Fata Rea”.
alessia
Noul ei single “Fata Rea”, va fi lansat odata cu videoclipul si a fost compus in Tabara de Muzica de la Alba Iulia, de Cristian Tarcea si Alin Radu, de productie ocupandu-se iRonic impreuna cu echipa de producatori de laDeMoga Music

Regizat de Alin Surdu, fiind o productie Red Clover Media, clipul o infatiseaza pe Alessia in ipostaza de fata rea care incearca sa-l ademeneasca pe baiatul bun.

“Toamna aceasta se poarta fetele rele, fetele cu atitudine, care stiu ce vor si nu le e teama sa ceara ce li se cuvine. Un sfat pentru baieti, cum spune si piesa: “In cuvinte putine, misca-te bine”, adica lasati-va condusi de fete si urmati-le pentru ca ele stiu cel mai bine cum sa faca sa mearga lucrurile intr-o relatie.”, a spus Alessia.

Alessia s-a implicat mai mult ca oricand in producerea acestui clip si a ales sa lucreze cu cei mai buni oameni.

“Am incercat sa adun o echipa de oameni care sa-mi inteleaga viziunea si sa-mi transpuna ideile in realitate, astfel incat cei care urmaresc clipul, sa descopere o alta latura a mea. Asa ca am apleat la Geta Voinea Factory pentru o schimbare de look, stilistul Stefan Sabau mi-a creat o imagine diferita aplincandu-mi peste 200 de extensii de par natural si nuantandu-mi parul un ombre de culoarea somonului, iar Georgiana Serban mi-a facut pentru clip, mai multe coafuri. De asemenea make-up artistul Larisa Bejan a stiut cum sa ma machieze in concordanta cu tinuta purtata si atitudinea pe care trebuia sa o transmit.

De styling s-a ocupat Alexandru Simedru, tranformandu-ma intr-o “fata rea” veritabila, si pentru ca se spune “da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea”, Hannami Shoe mi-au creat, special pentru acest clip, doua perechi de incaltari.

O fata este rea prin atitudine, look, dar si miscari, asa ca Rares Ene s-a ocupat de coregrafie. In plus, unei fete rele nu-i lipsesc accesorile unice, asa ca am ales cateva accesorii de la magazinul de traznaii Smuff.ro.”, a completat Alessia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro