Alex Velea si Antonia isi fac casa la Cernica! Declaratii in premiera ale frumoasei cantarete despre planurile lor si despre posibila nunta

Nici nu au putut sa se bucure in tihna de vestea ca vor avea un copil impreuna ca, numele Antoniei si a lui Alex Velea se afla din nou pe buzele tuturor. In ciuda faptului ca isi doresc sa-si traiasca viata dupa ritmul lor, in tihna si departe de ochii lumii, cei doi artisti sunt mereu in centrul atentiei.
antonia_si_alex_velea
Apropiatii cuplului ne-au asigurat ca Alex Velea ar fi achizitionat un teren la Cernica pe care ar dori sa-si ridice o casa in care sa locuiasca alaturi de Antonia. Ideea se pare ca i-ar fi venit artistului in vacanta petrecuta alaturi de iubita sa, in Turcia. De aici, Alex s-a intors motivat puternic si cu planuri de viitor, ca orice barbat care primeste vestea ca i se va naste primul mostenitor.

Potrivit unor apropiati ai lui Velea, acesta si-ar fi anuntat cunoscutii ca este in cautarea unui teren, in apropierea Capitalei, pe care sa isi ridice o casa, Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica, i-a venit in ajutor.

“Lucian Mitrea i-a aratat lui Velea un teren din comuna Pantelimon. Mitrea ridicase doua blocuri si trei case in zona respectiva si mai avea un lot disponibil. Da, el este impresar, dar are si o firma de constructii. Are oameni profesionisti, echipa si se ocupa de constructii de la A la Z. Zona este buna. Este in comuna Pantelimon, dar intrarea se face prin strada Cernica. Practic, la 50 de metri de terenul unde o sa se inalte casa lui Velea, locuiesc intr-un complex rezidential mai multe vedete. Aici a stat in trecut Andra si Maruta, iar acum locuiesc Marius Moga, Adi Sina si Andreea Banica”, ne-a declarat o persoana din zona.

Apropiatii lui Alex sustin ca acesta ar fi semnat chiar si actele si ar fi devenit deja proprietarul terenului, de lucrari si ridicarea vilei in care acesta urmeaza sa se mute alaturi de Antonia urmand sa se ocupe tot Lucian Mitrea, cel despre care s-a spus ca va fi nasul de cununie ai cuplului Antonia- Alex Velea.

Ei bine, in premiera pentru WOWbiz.ro, Antonia a acceptat sa lamureasca lucrurile si sa explice clar in ce stadiu se afla „proiectul casa cu Velea”. “Am discutat despre asta cu Alex, este normal cata vreme suntem impreuna. Da, am vorbit, ne-am gandit la asta, insa nu am avansat in niciun fel. Este doar la stadiul de intentie, de „ne-am gandit sa”. Nu ne-am cumparat inca niciun fel de teren!”, ne-a explicat Antonia, juratul “KIDSing”, supershow-ul care va debuta din acesta toamna la Kanal D.

Tot in ultima vreme a mai fost vehiculata o informatie legata de cuplul Velea-Antonia. S-a spus atunci ca cei doi au planuri serioase de casatorie , respectiv nunta, ba chiar ca si-ar fi ales si nasii, in persoanele lui Lucia Mitrea, cunoscut impresar si „fratiwear” cu Alex si sotia acestuia, cantareata Andreea Banica. Toate bune si frumoase, cu singura retinere: nu prea stim cat de norocosi sunt cei doi, ca nasi,cata vreme au nasit si cuplul Alex-Ana Velea, soldat cu un divort de toata frumusetea.

Antonia a acceptat sa faca lumina si in aceste zvonuri, tot in exclusivitate pentru WOWbiz.ro: ”Nu am discutat cu Alex despre casatorie, nunta, prin urmare nu aveam cum sa discut despre posibilii nasi”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro