Americanul Andreei Balan ascunde mai multe secrete.Vezi aici

De cand s-a despartit de Keo si l-a intalnit pe americanul Michael, Andreea pare a fi in al noualea cer. Cantareata si-a regasit zambetul in bratele celui despre care se stie doar ca a fost puscas marin si ca este patronul unei firme de evenimente. Numai ca, la nici doua luni de la debutul relatiei, secrete bine ascunse pana acum incep sa iasa la iveala. Americanul are un copil aflat in custodia mamei, caruia a “uitat”, asa cum arata documentele obtinute de Libertatea, sa-i plateasca pensia alimentara, in valoare de doar 75 de dolari.
andreea balan
Copilaria nefericita a lui Michael, ramas fara ambii parinti inca de la o varsta frageda, pare sa fie doar un episod din trecutul tulburator al americanului pe care Andreea Balan l-a prezentat presei din Romania ca fiind omul ce i-a redat universul fericirii.
Fostul puscas marin, al carui nume intreg este Michael Winfield Tracy, nascut pe 27 iunie 1982, apare in arhiva judecatoriei Family Court din New York Queens cu o actiune de recuperare a pensiei alimentare pentru micuta Paris Tracy, de opt ani, aflata in custodia mamei sale, Janna Marie.
In urma unei anchete ce s-a desfasurat pe parcursul a mai multor saptamani, reporterii nostri au aflat o poveste tulburatoare. In 2004, dupa ce a revenit din Afganistan, unde a activat timp de trei ani, Michael Winfield Tracy s-a stabilit in Colorado, unde a intalnit-o pe Janna Marie si au avut o relatie de cativa ani, dar fara sa o oficializeze la Starea Civila.
Din iubirea lor a venit pe lume in mai 2006 micuta Paris. La scurt timp, parintii ei s-au separat, iar fetita i-a fost incredintata mamei, tatal urmand sa-i plateasca pensie alimentara.
Plateste 75 de dolari pe luna pensie alimentara
Numai ca tatal nu avea mereu un serviciu stabil, iar cuantumul pensiei a fost stabilit la nivelul cel mai mic pentru SUA, 75 de dolari lunar. Si cu toate acestea, Michael a ramas cu restante la fetita lui, iar mama ei l-a actionat pe datornic in justitie la inceputul acestui an.
Dupa o hotarare rapida, conform dosarului 130697, Michael Winfield Tracy este obligat sa-i plateasca de urgenta fostei sale iubite pensia alimentara pentru fetita lor, adica 75 de dolari, altfel va suporta rigorile legii, extrem de drastice in privinta acestor situatii.
Janna Marie, mama fetitei, s-a recasatorit si in prezent are o familie frumoasa si inca un baietel de patru ani.
Toate acestea se intamplau cu doar cateva luni inainte ca Michael Tracy sa o intalneasca pe romanca noastra, pe care a cadorisit-o la doar o luna de cand a cunoscut-o cu o bratara de 5.000 de euro.
De curand, Andreea Balan si iubitul ei au petrecut o vacanta romantica la New York si ambii si-au postat pe site-ul de socializare fotografii din vacanta lor cu locurile prin care s-au distrat si s-au plimbat.
Lipseste insa din postarile lui Michael fetita blonda cu ochi albastri careia americanul uita cateodata sa-i trimita o suma modica de 75 de dolari.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro