Andreea Mantea RUPE MISTERUL! De ce nu poarta inelul de la Cristi Mitrea

Satula de tot felul de zvonuri, Andreea Mantea a dezvaluit, pe Facebook, de ce nu poarta inelul de la Cristi Mitrea.
andreea mantea si cristi mitrea
Andreea Mantea a postat un mesaj pe Facebook in care-si invita fanii sa se uite la ”Petrecerea burlacitelor”, la Antena Stars. Mai multi fani au comentat la postarea respectiva si au intrebat-o pe Andreea de ce nu poarta inelul primit de la Cristi Mitrea in timpul emisiunii.
„Petrecerea Burlacitelor” a fost o emisiune de vara, de distractie, care a durat o luna de zile. Nu vad ce legatura are emisiunea cu relatia mea cu, Cristi??? Asta mi-e meseria- prezentatoare tv. Iar inelul, nu il port, pentru ca a fost un inel simbol din partea emisiunii, la cerinta lui. Plus ca imi este foarte mare. Este acasa, il pastrez cu drag. Cand voi primi un inel de la el, o sa il port cu siguranta”, a scris Andreea Mantea.
Alti fani au incurajat-o pe Andreea Mantea si au sfatuit-o sa nu lase rautatile celorlalti sa o afecteze.
”Nu baga in seama toate comentariile rautacioase la adresa emisiunii…Poate unii dintre ei nu au inteles despre ce este vorba in emisiune!”, a fost unul dintre comentariile pozitive.

Fosta burlacita Andreea Mantea traieste o poveste de vis! Bruneta este foarte fericita alaturi de Cristi Mitrea, castigatorul finalei „Burlacita”, iar cei doi par sa aiba planuri mari pentru viitor.
Show-ul „Burlacita” s-a incheiat, iar Andreea Mantea si Cristi Mitrea se pregatesc sa-si traiasca povestea de dragoste si in spatele camerelor de filmat!
Chiar daca Cristi Mitrea a cerut-o in casatorie, in finala emisiunii, iar Andreea Mantea a acceptat, cei doi vor sa se cunoasca mai bine, inainte de a face pasul cel mare.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro