Castigatorul de la „Burlacita” e hotarat! „I-a oferit si un inel, apoi i-a spus ca o iubeste”.

Cristian Mitrea este hotarat sa mearga pana la capat cu Andreea Mantea si, recent, a facut un pas foarte important in relatia lor! Prietenii luptatorului in cusca sustin ca acesta i-ar fi oferit frumoasei femei un inel si i-ar fi marturisit cat de mult o iubeste.
Andreea Mantea
Nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni faptul ca Andreea Mantea l-a ales pe Cristi Mitrea drept barbatul care sa ii fie alaturi dupa show-ul “Burlacita”! Si daca toata lumea se astepta ca relatia dintre ei sa fie doar o regie, ei bine, la doua luni de la terminarea filmarilor, amorezii au inca o relatie frumoasa! Mai mult, luptatorul pare mai hotarat ca niciodata sa ramana mult timp in viata vedetei.


De altfel, surse din preajma barbatului sustin ca acesta o idolatrizeaza pe bruneta.

“E innebunit dupa Andreea, numai despre ea vorbeste de cand a cunoscut-o! Nu exista un alt subiect de discutie, iar noi, prietenii lui, chiar il tachinam pe aceasta tema. El este insa imun la ironii si continua sa o vada pe Mantea ca fiind femeia vietii lui! Drept dovada, acum ceva vreme, i-a oferit si un inel, apoi i-a spus ca o iubeste! Cine stie, in scurt timp, poate avem parte de o surpriza si omu’ ne cheama la nunta! Sa mai vrea si Andreea…”, au povestit apropiati de-ai castigatorului de la “Burlacita”!


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro