Concurs! Castiga 5 invitatii la Magic Place Dambovita

Fly DJs au lansat de curand single-ul “Dubai” feat. Alessia, si pentru ca Dubai-ul e prea departe, baietii s-au gandit sa-si invite fanii pe plaiurile miortice, la Magic Place Dambovita.
fly djs

“Stim ca v-ar placea sa mergeti in Dubai, dar noi ne-am gandit sa va ducem intr-o alta “destinatie de vacanta”, tot intr-un loc cu mult soare, apa si nisip…. la parcul acvatic Magic Place Dambovita.”, spun amuzati Sly, Omar, Tony Slow & MiniTech.

Magic Place Dambovita, fostul strand Dambovita-Crangasi, proaspat amenajat, este cel mai mare parc acvatic din oras, intins pe sapte hectare. Include sase bazine de inot, pentru adulti si copii, tobogane cu apa de diverse lungimi, o plaja cu nisip si umbrele exotice, sezlonguri, terenuri de fotbal, tenis, baschet, zona barbeque cu gratare si un cuptor de pizza pe vatra in cuptor ars de lemne, beach-bar, terasa-restaurant, scena pentru spectacole si un inedit bazin cu generator de valuri.

“Nu e chiar ca-n Dubai, e chiar mai bine, pentru ca e mai aproape si poti ajunge chiar si tu. Tot ce trebuie sa faci: sa dai share piesei “Dubai”, Like paginii Magic Place Dambovita, sa tag-uiesti intr-un comentariu, numele persoanei cu care vrei sa mergi la parcul acvatic si poti castiga una din cele 5 invitatii duble.”, au completat baietii de la Fly DJs.


Concursul se va desfasura in perioda 21 august – 28 august iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu random.org.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro