Succes international pentru “Liar”, noul single Sandra N.

Sandra N. a lansat recent un nou videoclip pentru piesa “Liar”, produsa de Adrian Sina, melodie care se bucura deja de un feedback foarte bun din strainatate. Dupa ce a intrat in playlist-ul mai multor posturi de radio importante din Rusia si Kosovo, a urmat o surpriza si mai mare din Chile, unde “Liar” a fost difuzata pe Bang TV, canal urmarit in toata America de Sud.
sandra n

“Am ramas placut surprinsa cand am auzit piesa mea in cadrul acelui program, si auzeam realizatorii emisiunii vorbind despre Sandra N. din Romania. Este un sentiment extrarordinar faptul ca munca si muzica mea sunt apreciate de cat mai multa lume, mai ales ca versurile de la “Liar” si o parte din linia melodica au fost scrise de mine. Sper sa mai primesc astfel de vesti si din alte parti ale lumii”, a declarat Sandra N..


Acest lucru nu este insa o premiera pentru Sandra, piesa “Boracay”, cantata impreuna cu Akcent, ajungand number one in Azerbaidjan, Bulgaria si Turcia, dar si in top 10 in mai multe tari din Europa si Asia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro