A vazut-o pe Loredana Chivu, a luat un par si nu s-a mai putut opri! Imagini incredibile cu ”pacatoasa” in timp ce era ”chinuita” de un barbat

Viata de asistenta Tv nu este deloc usoara. Trebuie sa arate tot timpul perfect, si, uneori, ajunge sa faca sacrificii de neimaginat pentru o femeie obisnuita. Si, uneori, are de suferit din plin pentru asta.
loredana chivu 2
Pentru a avea un tonul perfect al pielii, Loredana Chivu merge, cat de des poate, la masaj, avand grija sa nu apara cumva celulita pe trupul ei cu forme de invidiat. Asa ca, ”pacatoasa” a luat masuri extreme pentru a-si proteja atuurile. Astfel, ajunsa la un salon de masaj cosmetic, Loredana a apelat la cea mai dura forma de tratament anticelulititc: cea in care este masata cu un par. Mai exact, este vorba de o bucata de lemn de bambus cu care barbatul care ii face masaj o ”rasfata” pe asistenta TV.

Cu toate acestea, chiar daca nu poate fi prea placut sa simta acel lemn pe picioarele si pe fundul ei, Loredana nu cracneste vreun moment, suportand cu un stoicism incredibil tratamentul, fiind convinsa ca asa va avea, in continuare, un corp de invidiat, fara pic de celulita. Ba chiar mai mult, la un moment dat, curioasa sa vada cu ce este”chinuita” de maseour, Loredana a inceput sa studieze respectiva bucata de bambus, imediat dupa ce acesta a renuntat la bambus si s-a apucat sa o ”framante” cu mainile.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro