Asta e adevarul gol, golut! Ce se intampla acum intre Andreea Mantea si ultimul ei iubit, desi au anuntat ca s-au despartit

Dupa incheierea show-ului „Burlacita”, nimeni nu dadea nicio sansa relatiei dintre Andreea Mantea si Cristi Mitrea. O perioada, cei doi au demonstrat ca se iubesc cu adevarat, insa din pacate, au ajuns in punctul in care sa nu se mai inteaga.
andreea mantea si cristi mitrea
Andreea Mantea si luptatorul Cristi Mitrea nu mai formeaza un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, insa cei doi nu si-au incheiat de tot socotelele. Conform unei apropiate de-a sportivului, acesta nu a uitat-o definitiv pe bruneta si o cauta aproape zilnic, dupa despartirea survenmita in urma cu doua saptamani.

„Degeaba apar tot felul de conversatii sau domnisoare care sustin ca eu o relatie cu Cristi, caci este clar ca lui ii sta mintea doar la Andreea. Ei continua sa vorbeasca in continuare. Cand au decis sa se desparta, au facut-o de comun acord si au incercat sa ramana prieteni. Daca te desparti in relatii bune, lasi loc de mai mult. Mai precis, au lasat loc de buna ziua si de… sex”, ne-a spus sursa noastra.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro