Deepcentral si Mihai Chitu lanseaza varianta acustica pentru supehitul „#DragosteaInvinge”

Mihai Chitu a lansat „City Session” in urma cu o saptamana, proiect ce incude o serie de 4 videoclipuri filmate pe strazile din Bucuresti. Campania special creata pentru prietenii virtuali ai artistului surprinde cu o noua colaborare.
DEEPCENTRAL
Deepcentral, adica George si Doru, fac echipa cu Vocea Romaniei pentru un cover acustic al super-hitului „#DragosteaInvinge”. Desi nu se afla la prima colaborare muzicala, cei trei au facut echipa si pentru primul single Mihai Chitu, lucreaza cu la fel de multa pasiune.

„#DragosteaInvinge imi place foarte mult si ma bucur ca baietii de la Deepcentral au acceptat sa faca parte din poiectul ! Fiecare intalnire cu ei este productiva si lucram impreuna cu mare drag!” a declarat Mihai Chitu

Cantaretul a castigat cel mai recent sezon al emisiunii concurs „Vocea Romaniei”, iar primul videoclip in colaborare cu Pacha Man „Tot ce vreau” a depasit un million de vizualizari. In prezent Mihai se pregateste sa lanseze un nou single, dar pana atunci cei ce ii apreciaza muzica pot urmari proiectul City Session.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro