Dupa anuntul ca Mantea s-a despartit de Mitrea, unul dintre cei mai incisivi concureti de la „Burlacita” da cartile pe fata!

La doua luni de la finalul show-ului „Burlacita”, unul dintre cei mai controversati concurenti, George Paius, a decis sa spuna lucrurilor pe nume, desi ar putea avea de suferit din partea producatorilor emisiunii! Tanarul vorbeste deschis despre conditiile de cazare din America, conflictele cu Cristi Mitrea si Grigoras, dar si ce l-a determinat sa se inscrie la acest concurs si cum o percepe pe Andreea Mantea dupa „telenovela” amoroasa in care a fost un pion principal.
Andreea Mantea
Reporter: George, de ce ai preferat sa rupi tacerea in legatura cu emisiunea si de ce tocmai acum?
George Paius: De cand a inceput difuzarea emisiunii si pana la final, am fost din ce in ce mai dezgustat de ceea ce aparea la tv, mi se crea o imagine falsa, pas cu pas din montaj, si, in loc sa fie impartiali si sa respecte structura de reality-show, asa cum toti romanii sperau sa vada, au creat o telenovela de prost gust. Initial am incercat sa stau de vorba cu producatorii la telefon, dar nu am reusit sa ma inteleg cu ei, asa ca i-am chemat la avocat pentru mediere, unde nici acolo nu au venit.
R: Stim ca exista un contract cu clauze pentru producatori si concurenti. De ce risti sa fii dat in judecata?

George Paius: Eu unul sunt fair play si stiu sa ofer respect daca primesc. Noi nu am fost repectati in aceasta emisiune ca si oameni in primul rand. Desi avem contractul acela, nu au fost respectate niste drepturi si principii fundamentale ale noastre, cum ar fi dreptul la onoare si reputatie, precum si dreptul la propria imagine, cat si dreptul la replica, drepturi garantate prin Constitutie.

R: Hai sa o luam de la inceput… stiai cine era „Burlacita” in momentul in care te-ai inscris la casting?

George Paius: Poate suna surprinzator, dar am ajuns din greseala la aceasta emisiune. Am fost cu un prieten foarte bun care a fost chemat la interviu si mi s-a propus sa ma inscriu si eu. Am cautat repede pe internet sa vad ce zvonuri sunt cu privire la identitatea „Burlacitei”… si asa mi-a fost atrasa atentia. In plus, in fisa completata era o intrebare, daca am mai avut viza sau interdictie de America. Sincer, m-am inscris la emisiune pentru ca speram sa fie Andreea „Burlacita”, chiar imi placea de ea si doream sa o cunosc, iar cand am auzit si de State, am zis ca poate este mana destinului.

R: Ce calitati trebuia sa ai ca participi la concurs?

George Paius: Eu unul personal sunt o fire mai vesela si vorbesc liber de fiecare data, probabil ca asta m-a facut sa fiu acceptat in cei 20, si au mai existat niste discutii cum ca as semana cu un fost iubit de-al Andreei. Conform regulamentului international Warner Bros, pentru ca „Burlacita” este franciza, ca sa poti participa in calitate de concurent trebuie sa nu fi casatorit sau sa nu ai cazier, sa nu fi fost anchetat pentru acte de violenta sau sa fi fost condamnat pentru infractiuni comise! In consecinta, din start, regulamentul a fost incalcat, deoarece Cristi Mitrea este, actualmente, un infractor in perioada de incercare (probatorie) si mai are inca 4 ani in care se va afla in atentia politiei. Producatorii stiau si l-au favorizat cu buna stiinta. El a plecat cu foaia de la politie din tara, intrucat era obligat sa anunte daca paraseste chiar si orasul mai mult de 8 zile (aceste informatii se afla pe portalul instantelor ).

R: Care a fost prima reactie in momentul in care ai vazut-o pe Andreea ?

George Paius: Indiferent ce ar spune gurile rele, Andreea este o femeie foarte frumoasa fizic. Eu ma bazez mult pe primul contact vizual, privesc persoana atent in ochi si cam intuiesc ce si cum. Am simtit la primul contact vizual ca ma simpatizeaza si ca as avea o sansa. Chiar mi-a placut de Andreea pentru ca este frumoasa, dar caracterul ei adevarat, nu mascat in spatele imaginii pe care incearca sa si-o pastreze cu orice pret, o strica enorm. Este o actrita excelenta, din pacate.

R: Dupa cate zile au inceput discutiile?

George Paius: Eu unul sunt fair-play asa cum spuneam si mai devreme, ideea era ca toti concurentii sa fie egali si regulile sa fie repectate de toti si sa ramana in emisiune daca o plac pe Andreea. Inca de la pregatirile pentru prima emisiune, Cristi Mitrea a avut tratament preferential fata de cei 20, el a fost singurul care a venit direct la locatia filmarii, le vorbea ca unor servitori anumitor persoane din staff (facea figuri in legatura cu camasa si costumul care ii fusesera aduse la prima emisiune ) si, mai mult, se saluta cu diverse persoane din organizare, iar la sfarsitul filmarii s-a dus la Vladau si i-a zis „Ce faci, frate? Ne vedem maine la sala?” . Tot conform regulamentului international este interzis concurentilor sa se cunoasca cu prezentatorul, cu „burlacita” sau sa vorbeasca in afara filmarilor cu ei. El cu Vladau erau prieteni de ani de zile si nu se ascundeau sa arate asta. Macar puteau sa aibe bunul simt sa nu arate asta, sa fie mai discreti.

R: Apoi… ce s-a intamplat?

George Paius: In momentul in care am ajuns in America, conform contractului si regulamentului, ne era interzis sa avem telefoane mobile sau aparate care se conecteaza la internet, toate telefoanele au fost stranse din prima zi si inchise intr-o cutie de oamenii din staff si ne-au dat doua numere de contact sa le comunicam familiei in caz ca se intampla ceva. In acelasi timp ne-au fost puse pasapoartele in aceeasi cutie (pe motiv ca am putea sa le pierdem), in concluzie, daca voiai sa pleci, trebuia sa te rogi de producatori sa iti dea pasaportul inapoi, fiind singurul act de identitate recunoscut acolo. Ei bine, cu regulile atat de stricte, Cristi Mitrea nu s-a conformat, dimpotriva, spre surprinderea noastra, a raspuns la telefonul personal in cea de-a patra noapt, a iesit afara, a vorbit, apoi a aruncat mobilul inapoi in geanta si s-a culcat. Pai, unde e corectitudinea? Regulile sunt doar pentru unii? Cum sa nu te enervezi si sa comentezi?

R: Sa inteleg ca nu s-au luat masuri…

George Paius: La ceremonia din episodul doi, cand Andreea inca nu venise, am propus sa fie eliminat Cristi, deoarece trisase, avea telefon si incalca regulamentul. Vladau i-a luat apararea si m-am luat de el impreuna cu alti concurenti, Rus, Alin Pop si Silviu. Cristi a motivat ca avea telefon pentru ca are un business de condus si un cont de facebook oficial de administrat, iar producatorii au incercat sa minta! I-au luat apararea instant zicand ca Mitrea a cerut telefonul cu o seara inainte sa sune si a uitat sa il dea inapoi. Un alt concurent, Gabi, i-a luat apararea impreuna cu Grigoras si Valentin si din cauza nervilor m-am luat de ei pe buna dreptate, mai ales ca ma enervase Gabi cu o seara inainte cand incepuse sa faca glume impreuna cu Cristi si altii pe seama Andreei in camera. Apoi producatorii au chemat-o pe Mantea, iar ea a insistat sa ii zic ce s-a intamplat. A inceput un scandal imens, s-au oprit filmarile, producatoarea-sefa s-a jurat pe copii ca nu se stie cu nimeni dinainte de emisiune din concurenti si a facut o promisiune care chiar a fost data in emisiune, ca nu se va ajunge la violente fizice, fapt care s-a intamplat.

R: Cum ai stat in America?

George Paius: In Las Vegas a fost groaznic, umilitor, ca la puscarie. Ceea ce apare la tv este frumos, totul straluceste, toti isi imagineaza ca “vai, ce ne-am plimbat”. In realitate pana sa fie scandalul din ziua a patra, nu aveam voie sa iesim din casa (aveam voie doar o ora, cu chiu, cu vai, sa iesim la alergat de dimineata ), nu aveam voie la magazine, macar. In casa aia frumoasa cu piscina existau doar doua bai, la 12 concurenti si inca vreo 7-8 membri din staff !!! De dimineata faceai sir indian la usa baii, apoi eram cazati cate sase in camera ca in tabara si hainele in valiza langa pat pentru ca nu existau rafturi sau sifoniere.

R: Cine te-a deranjat in emisiune si de ce?

George Paius: In primul rand cei din productie, modul cum eram tratati, faptul ca il favorizau pe Cristi sau ca nu puteai zice nimic celor din staff si ca nu a fost reality show. De pilda, Radu Rus si Alin s-au luat de Vladau in episodul 2! Au comentat organizarea si au fost dati afara de urgenta in urmatoarele episoade. In schimb, aveai voie sa bei alcool, sa injuri, sa ameninti sau sa sari la bataie, nimeni nu se lua de tine, din contra, te incurajau. Reality show? Nu, fake show, cu actori din intamplare.
andreea mantea si cristi mitrea
R: De ce crezi ca Cristi a fost favorizat ?

George Paius: Bani sau influenta sau combinate. Ori a sponsorizat emisiunea, ori a avut „pile ” sau l-a adus Andreea… Daca el se stia cu Vladau de ani de zile, cum acesta este prieten cu Mantea, este aproape imposibil sa nu se fi cunoscut inainte. Pe de alta parte, exista si varianta ca Andreea sa fi fost cu Cristi dinainte de emisiune si ea sa-si fi adus iubitul in show, desi a fost un moment penibil in primul episod cand ea se prefacea ca nu i-a retinut numele (desi spunea ca simte ca se stiu de ani de zile) !!! Mitrea pana pe la jumatatea emisiunii se intorcea cu spatele la Andreea, ii vorbea pe un ton ironic, clar dubios.

R: Ce ai facut cand ai fost eliminat?

George Paius: Cand anume? Ca s-a filmat eliminarea mea de doua ori, in doua locatii diferite de unde se vedea Hollywood Sign. Prima oara seara, si nu se vedea cum trebuie, si a doua zi de dimineata au filmat din nou ceremonia! Penibil, jenant!!! Sincer, mi se luase de emisiune, incepusem deja sa ma lamuresc si cu Andreea, nu mai faceam nimic de cand ajunsesem in Los Angeles, voiam sa ma retrag! Culmea, la cocktail party, in emisiunea cand am fost eliminat eu, Andreea a vrut sa ne dea o lectie. A vrut sa ne arate cine este ea cu adevarat! Eram toti 7-8 concurenti pe canapele, l-a chemat pe Gabi si l-a sarutat, apoi pe Grigoras, apoi pe Silviu. Asa, pe rand… eu sunt mai scarbos de fel, ma facusem mic intr-un colt pe canapea, mi se facuse si sila si imi era mie rusine de rusinea ei. Bineinteles, totul este taiat la montaj.

R: Ce ai facut ca sa o cuceresti pe Andreea?

George Paius: Am fost eu insumi, sincer, ca de obicei, am incercat sa ma apropii de ea, sa ii atrag atentia cu anumite chestii simbolice, atentii/cadouri fara valoare materiala semnificativa, dar de-o importanta fantastica, corelate cu gesturi/teste pentru a incerca sa ii observ reactiile. Si, din pacate, nu pot si nici nu vreau sa cuceresc o actrita care joaca teatru si cu mine.

R: Cum ti-a schimbat viata concursul?

George Paius: Concursul asta nu mi-a schimbat viata, dar a fost cel mai mare test de autocontrol si rabdare in general, am trecut prin niste stari greu de descris in cuvinte, ipostaze nasoale, si eram si foarte departe de casa, la capatul pamantului. In Las Vegas cel putin, doua saptamani am fost ca la reeducare, hainele in valiza, nu aveai voie sa iesi in oras, imbarligaturi si instigari la violenta si la consumul de alcool, coada la baie in fiecare zi. Sincer, aproape am inceput sa plang cand am ajuns in camera in Los Angeles, cea de-a doua locatie, cand am vazut rafturi de pus hainele, cada si o baie doar pentru doua persoane! Am simtit ca m-am reintors la civilizatie, abia atunci am realizat ce tampenie am facut ca nu am plecat din episodul 2 dupa fazele cu Cristi si Gabi, adica la 3-4 zile dupa ce am ajuns in America.

R: De ce crezi ca ti-au spus „paraciosul”?

George Paius: Din cauza montajului, pentru ca asa m-au construit ei din imagini taiate sa par ca ma duc eu la “x” si ii zic nu stiu ce despre altii fara sa ma intrebe “x” ( e simplu, tai imaginea cu persoana care intreaba si voila… devine monolog… devine paracios, un nebun care vorbeste singur ). Daca iti ceri drepturile sau ceri sa se faca dreptate, daca faci gura ca nu este corect ceea ce fac concurentii sau producatorii, ca nu se respecta contractul, drepturile tale sau formatul de „reality show”, asa patesti la montaj. Mai aveam si alte porecle „mentalistul”, „militianul” etc … aveau mult timp sa le gandeasca acolo stand degeaba.

R: De ce ai refuzat trandafirul prieteniei oferit de Mantea la final?

George Paius: Trebuia sa fac asta din America, iar trandafirul asta de final al prieteniei oferit de ea dupa ce s-a intamplat, a fost sincer o jignire pentru mine, o dovada de nesimtire si prefacatorie. Desi este taiat la montaj, ea la cocktail party mi-a spus ca Silviu, de care eu ma apropiasem in concurs, nu imi este asa prieten cum cred eu. Baga raca, mintea ca nu stiu ce a zis el despre mine, apoi, la scurt timp, cand Silviu a sunat-o sa clarifice ce scrisese el pe un site de socializare despre emisiune, Andreea i-a spus ca eu am zis ceva rau de el si nu intelege cum poate fi el prieten cu mine. Penibil!

R: Si… o ultima intrebare, crezi ca Andreei ii mai placea de altcineva din concurs?
George Paius: Probabil de banii lui Silviu, de fizicul lui Sorin. Glumesc, nu am vazut-o asa incantata de baieti in afara timpului cand stia ca e filmata. Este o buna actrita, dar nu suficient de buna incat sa prosteasca mult timp.

sursa:wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro