Prima aparitie a Andreei Tonciu alaturi de iubitul ei! S-a intamplat la petrecerea data in cinstea arabului! Afla totul despre el!

S-a despartit acum mai bine de doua luni de fostul fotbalist Nicolae Mitea si, in perioada scursa pana acum, Andreea Tonciu a facut mai multe schimbari majore in viata ei: si-a operat nasul, a reinceput sa apara in cluburi si sa defileze in lenjerie intima si, cel mai important, a decis sa apara in public cu noul ei iubit.
andreea tonciu
Mai exact, ne-au dezvaluit sursele noastre, pentru prima oara, in weekendul care a trecut, Andreea Tonciu a acceptat sa se afiseze la bratul noului ei iubit intr-unul dintre cluburile din Bucuresti. Mai timizi la inceput, cei doi au incercat sa se ascunda de cei din jur, dar, mai apoi, au considerat ca perioada in care cei doi isi tin secreta relatia a durat deja prea mult.

Asa ca, in seara cu pricina, cea in care, probabil, el si-a serbat ziua de nastere, cei doi au inceput sa faca risipa de gesturi tandre, strangandu-se in brate si sarutandu-se cu patima.

In alta ordine de idei, daca pana acum Andreea Tonciu s-a iubit cu un fotbalist roman – respectiv Nicolae Mitea- acum frumoasa bruneta a ”sarit” in bratele unui medic de origine araba. Astfel, tanarul cu care se iubeste acum fotomodelul are 30 de ani, este medic care si-a facut rezidentiatul in chirurgie oro-maxilo-faciala si se numeste Ahmad si s-a nascut in Liban.
De altfel, tanarul medic este un obisnuit al cluburilor din Bucuresti si este relativ cunoscut in lumea mondena damboviteana.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro