Reyna Vox feat. Shobby – Afla ca Nu (single nou)

Aflata la cel de-al patrulea single din cariera sa , Reyna Vox , este foarte incantata sa revina in atentia publicului , cu o colaborare inedita , prima din cariera sa, alaturi de Shobby.

,, `Afla ca nu` reprezinta pentru mine o provocare frumoasa, un stil pe care nu l-am mai abordat pana acum si ma simt mandra ca am colaborat cu unul dintre cei mai cunoscuti rapperi din Romania. Il apreciez pe Sobby de cativa ani buni , este un artist foarte ambitios si talentat .Intalnirea noastra se datoreaza producatorilor Bros Project , care au considerat compatibile vocile noastre pentru acest proiect . Ma simt incantata de aceasta colaborare” a afirmat Reyna Vox .

Piesa `Afla ca nu` este o productie marca Bros Project , textul apartinand artistilor Doddy si Shobby. Cel mai nou single aduce energie pozitiva si se incadreaza in genul muzical pop – dance . Afla ca nu , este o piesa cu un mesaj provocator destinat publicului tanar si nu numai . Piesa surprinde acel moment de tachinare , de tatonare a terenului cand se infiripa atractia fata de sexul opus bazat pe jocul de cuvinte inspirat din viata reala.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro