Andreea Mantea are mari probleme din cauza sarcinii! A trecut prin momente de cosmar, chiar in timpul emisiunii

Insarcinata in trei luni, Andreea Mantea are din ce in ce mai multe probleme din cauza sarcinii. Vedeta a fost nevoita sa paraseasca platourile de filmare, dupa ce i s-a facut foarte rau.
andreea mantea si cristi mitrea
Andreea Mantea se simte tot mai rau din cauza sarcinii. Vedeta a ramas gravida cu Cristi Mitrea, cu care insa nu o duce tocmai ca in puf, cei doi certandu-se destul de des. Cu toate acestea, bruneta nu mai are timp de problemele amoroase si nici macar de munca.

In timpul ultimelor filmari, Andreei i s-a facut foarte rau si a fost nevoita sa isi lase balta intreaga echipa. Bruneta s-a retras la hotel, unde a stat timp de cateva ore pentru a-si reveni.
Cand s-a simtit mai bine, iubita lui Cristi Mitrea a revenit la munca, iar colegii au fost foarte intelegatori cu ea, incercand sa o ajute si sa nu o oboseasca foarte mult.

Inainte sa afle ca vor deveni parinti, Andreea si Cristi nu erau in relatii extrem de bune, insa nici nu se puteau separa complet unul de celalalt. De cand s-a aflat de sarcina brunetei, Mitrea s-a schimbat radical.

Se pare ca luptatorul a pus piciorul in prag si i-a transmis Andreei ca are un cuvant de spus in ceea ce priveste acest copil si i-a impus brunetei sa se conformeze situatiei. Surse din anturajul lui Mitrea sustin ca acesta s-a transformat si ca este de nerecunoscut, in sens pozitiv.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro