Aparitie HOT a Andreei Balan! Sanii artistei au scapat din rochie si au oferit cea mai SEXY priveliste

Andreea Balan este una din putinele artiste de la noi care le are pe toate! Talentata, cu o cariera muzicala trainica si in continua ascensiune, dar si incredibil de sexy, cantareata si-a surprins admiratorii intr-o ipostaza in care nu prea au avut ocazia sa o vada.
andreea balan
In ciuda faptului ca spectacolele sale sunt adevarate show-uri incendiare, bazate pe muzica, coregrafie si costumatii sexy, Andreea Balan este in permanenta atenta la detalii si nu lasa sa ii scape nimic! Nici macar cand vine vorba de haine vapoaroase si decoltate.


CLICK AICI pentru a vedea imaginea necenzurata!

De curand, artista a fost invitata la o emisiune de radio, acolo unde cu greu a putut sa stea asezata si a inceput sa se dezlantuie intr-un dans extrem de incitant si care a scos la iveala detalii mai mult decat sexy.
Imbracata intr-o rochie vaporoasa si fara sa poarte sutien, sanii Andreei Balan au putut fi admirati in timpul recitalului live de la radio, iar intregul moment a fost filmat.
loading...
In timp ce facea o pirueta, materialul rochiei a alunecat, iar bustul ferm si apetisant al blondei a putut fi admirat in toata splendoarea.

foto: captura profm/sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro