Liviu Teodorescu – Un Loc In Viata Ta (piesa noua si videoclip)

Dupa ce anul trecut, pe vremea aceasta, lansa single-ul „Esti Piesa”, al carei videoclip a stat in playlisturile televiziunilor muzicale cateva luni la rand, Liviu Teodorescu se pare ca s-a abonat la publicul larg cu melodii care sa topeasca inimile fetelor. Succesul colaborarii cu Andra, alaturi de care canta hit-ul „Asa e dragostea” inca nu s-a stins, piesa fiind inca difuzata pe toate posturile de radio. Acum Liviu lanseaza o noua piesa marca
DeMoga Music: „Un loc in viata ta”, care vine la pachet cu un videoclip in regia lui Iulian Moga.
liviu teodorescu
Videoclipul s-a filmat in afara Bucurestiului, intr-o casa cocheta, destinata tinerilor proaspat casatoriti, care vor sa-si petreaca „saptamana de miere” intr-un cadru pitoresc si rural. Clipul prezinta o poveste tumultoasa de iubire: ea este mai tot timpul nemultumita si pusa pe cearta, dar si mult prea ocupata ca sa-si faca timp pentru dragostea lor, pe cand el vede lucrurile mult mai simplu. Tot ce vrea el este „un loc in viata ei”.

loading...
”Single-ul “Un loc in viata ta” este despre toate cuplurile de indragostiti care, inevitabil, se vor regasi in versuri. Povestea din clip nu e una neobisnuita: ea imi reproseaza tot ce nu fac si tot ce as putea fi si nu sunt, iar eu tac si nu fac decat sa o iubesc in continuare. Dupa impacare, evident ca nu poate fi totul roz si ma mai supar si eu, ca sa se mai echilibreze balanta”, marturiseste Liviu, razand.

„Liviu merita un loc in showbiz-ul romanesc, vocea lui calda merita un loc in playlist-urile radiourilor si televiziunilor muzicale, iar piesa asta merita un loc in top!” spune Marius Moga.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro