TUTU – Scrisoare pentru mama (piesa noua)

A devenit cunoscut dupa ce a castigat, „Romanii au Talent”, insa micul Eminem dupa cum l-a denumit Andra a ajuns rapid in centrul controverselor. Au existat multe voci din showbizul romanesc care i-au contestat talentul, insa Tutu a continuat pe drumul lui.
adrian tutu
Astazi, 3 decembrie, mama lui Tutu ar fi implinit 53 de ani, asa ca micutul artist a decis sa ii scrie o scrisoare deschisa prin care sa ii povesteasca toate lucrurile prin care a trecut. Prin intermediul piesei „Scrisoare pentru Mama” cantaretul isi indeamna ascultatorii sa isi iubeasca parintii si sa ii pretuiasca.

„Draga mama, maine ai fi implinit 53 de ani. Sunt 14 ani de cand Dumnezeu te-a luat la El sa ma veghezi de acolo de sus.Sunt 14 ani de cand calatoresc prin viata singur cu bune si cu rele, alaturi de prieteni adevarati. Sunt tot atatea ierni pe care nu le-ai putut vedea!” a declarat Tutu.


Anul 2014 a fost unul plin de evenimente muzicale pentru Tutu: a semnat cu Universal Music Romania, a lansat primul EP din cariera „De Club” si un single „Averi de sentimente” in colaborare cu Xonia extrem de apreciat de catre internauti.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro