Anda Adam a inceput pregatirile pentru nunta! Primul pas a fost deja facut

Pentru Anda Adam anul 2015 este foarte important. Cantareata se pregateste intens de cel mai important moment din viata ei, nunta cu iubitul ei, Sorin Andrei. Anda si-a anuntat fanii de pe facebook ca este la dieta, semn ca vrea sa fie in forma pentru ziua cea mare.
anda adam
Desi nu a avut niciodata probleme cu greutatea, artista se pare ca a devenit si mai atenta la aspectul ei fizic.
„Tu esti superba si esti in forma si fara dieta esti perfecta !”, i-a scris unul dintre admiratori.

Anda Adam are un program incarcat, asa ca a inceput sa se uite dupa buchete de mireasa, dar cea mai mare dorinta a ei pentru ziua cea mare este: „In anul nou ce vine. Ma gandeam ca nu o sa putem veni unii la altii sa cantam, asa ca o facem anul viitor. Eu eram deja foarte aglomerata cu foarte multe filmari si cantari si nu aveam timp. Stiu cum o sa arate buchetul de mireasa, am poza cu el in telefon. Nu am superstitii. Sa ne distram, sa fie bine! Din punctul meu de vedere, ca femeie, daca nu ai un copil, nu ai nimic. Cred ca scopul nostru maret in viata, singurul este sa avem un copil”, a declarat Anda Adam, la Antena Stars.

loading...
Andrei are 29 de ani, cu 5 mai putin decat Anda, dar diferenta de varsta nu e o bariera intre ei. Anda Adam si Sorin Andrei au o relatie din luna septembrie a anului 2014.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro