Antonia – Chica Loca (single nou si videoclip)

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa ce in urma cu putine zile Antonia ne-a lasat sa „tragem cu ochiul” la cel mai recent videoclip al sau, acum a sosit momentul sa il urmarim in intregime. Desi asa cum stim cu totii artista trece printr-o perioada aparte din viata sa, artista nu isi neglijeaza fanii, oferindu-le un nou single.


Frumoasa Antonia este acum Chica Loca si ne indeamna sa dam frau liber viselor noastre si sa nu renuntam la eforturile de a le indeplini, indiferent cat de nebunesti ar putea parea.
Videoclipul filmat in Bucuresti si regizat de Iulian Moga il are ca personaj principal pe celebrul dansator Kotoy, unul dintre cei care i-au fost aproape Antoniei inca de la inceputul carierei sale. Acesta renunta la viata sa monotona si lipsita de satisfactii si evadeaza alaturi de un grup de tineri cool, facandu-se remarcat prin miscarile sale de dans spectaculoase.
loading...
Antonia a declarat:

„Prin muzica mea, ma simt aproape de public, de fanii mei. Mi-am dorit sa incep acest an cu un single nou si „Chica Loca” este exact ce mi-am dorit: o piesa energica, numai buna pentru dans. Sper sa va bucurati de ea.”

Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti cu doar 6 zile inainte ca Antonia sa nasca un baietel de nota 10. Single-ul „Chica Loca” este produs de baietii de la Play&Win impreuna cu Georgia Ku (INNA – „Take Me Higher”), Erin Beck (songwriter nominalizat la Grammy – „Sexy and I Know It”, „Sorry for Party Rockin'” de la LMFAO, INNA – „Low”) si Larisa Borza.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro