Chris Thrace feat. Eli – Get Down (piesa noua si videoclip)

Casa de discuri Voices Media alaturi de Thrace Music lanseaza un nou single insotit de un videoclip. De data aceasta este vorba despre piesa “Get Down”, o colaborare intre Chris Thrace si Eli. Filmat in clubul “Luv ” din Constanta (patronat de Tania Budi) dar si in Hotel Regal Mamaia, cu mijloace tehnice de top, videoclipul single-ului “Get Down” vine sa completeze si sa accentueze feeling-ul pe care il transmite piesa.


Despre piesa, Chris Thrace a declarat urmatoarele:

“Aveam piesa , mai precis..conceptul , de aproape 2 ani dar.. am simtit ca nu este momentul ei. Timpul a trecut si in 2014 cand am reintrat in proiectul melodiei am redescoperit-o si m-am gandit ca nu ar fi rau sa i-o prezint lui Eli. Stiam ca el este singurul care poate face ceva exact in conceptul construit de mine. A fost incantat , atat el cat si eu de rezultat si astfel am ajuns sa realizam impreuna piesa “Get Down” care, acum dupa 2 ani are in sfarsit un rost si.. cred ca a venit momentul ei.”

La 21 de ani Chris Thrace (pe numele sau real Cristian Tarcea) are deja o cariera impresionanta in domeniu. A lucrat cu numerosi artisti consacrati si producatori de top din industria muzicala romaneasca.

loading...
Dupa succesul obtinut alaturi de Oana Radu cu piesa “Tu” ( peste 17 milioane de vizualizari pe youtube, locul 1 in topurile radiourilor mari de la noi si 2 nominalizari la Romanian Music Awards la categoria “Best New Act” si “Best Dance Song”) dar si dupa aparitia noului sau single “Spune” care a depasit 3 milioane de vizualizari in primele 3 luni de la lansare, Eli se pregateste pentru un an plin din punct de vedere profesional , acesta fiind si mesajul pe care vrea sa il transmita fanilor o data cu publicarea piesei “Get Down”. “Anul acesta, voi lansa mai multa muzica decat pana acum. Avem idei, avem concepte, si atat eu cat si echipa casei mele de discuri suntem foarte determinati sa evoluam din punct de vedere al calitatii dar si al cantitatii. Tocmai de aceea am facut toate eforturile ca “Get Down” sa fie prezentata acum, la inceputul anului, pentru a da un semnal clar celor care imi apreciaza muzica si care mi-au cerut in mod constant materiale noi. In plus, piesa beneficiaza si de un videoclip, care este un bonus si in acelasi timp o surpriza pentru ascultatori, deoarece el nu a fost anuntat oficial nicaieri pana la publicarea lui. Lucram intens la noi proiecte si va pot anunta inca de pe acum ca in luna februarie voi lansa urmatorul meu single care este o colaborare inedita cu un artist roman care a dat unul dintre marile hit-uri ale muzicii romanesti in strainatate.”

Single-ul “Get Down” a fost compus si produs de Cristian Tarcea, inregistrat la Super Sound Studio si Thrace Music, mixat si masterizat la Thrace Music de Cristian Tarcea, versurile apartinand celor doi interpreti. Videoclipul a fost regizat de Ioana Gomoi, avandu-l ca DOP pe Bogdan Ciubotaru, de vestimentatie sau ocupat cei de la Holy Fashion, iar artwork-ul este semnat de Catalin Cristea.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro