Connect-R si Misha in jacuzzi! Vezi pe cine au pupat de mama focului cei doi

Connect-R si MIsha isi iubesc fiica ca pe ochii din cap, iar atunci cand nu au concerte isi petrec timpul cu micuta. Recent, cei doi au decis ca este timpul sa faca o baie in trei,asa ca au intrat in jacuzzi impreuna cu fetita

Cantaretul si sotia sa au mare grija de copil si ii fac toate poftele, iar atunci cand Misha nu este acasa, Connect-R are grija de fetita. Ii da de mancare, se joaca cu ea, o cschimba. Insa atunci cand sunt impreuna, distractia este maxima. Mai ales cand se balacesc in jacuzzi!

Zis si facut! Cantaretul si Misha au luat-o pe micuta si au intrat in apa, iar fetita era numai un zambet.

Misha povestea in urma cu cateva luni cum a fost ceruta in casatorie de Connect-R si cum a aflat acesta ca va deveni tata.
„Eu mancam si ma uitam la televizor. Nu ma asteptam, era o seara ca oricare alta. A fost la cumparaturi si a venit acasa si cu inelul. A scos inelul si nu imi venea sa cred. A fost ceva spontan si cred ca este mult mai frumos asa. Noi nu suntem siroposi”, a povestit Misha. Desi amandoi isi doreau, sarcina nu a fost programata de cei doi indragostiti, asa ca i-a cam luat prin surprindere. „Nu a fost nimic premeditat. Nu ne asteptam. El era la filmari si i-am trimis o poza cu ecografia”, a mai dezvaluit Misha.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro