Dorian – Ce ne facem? (single nou si videoclip)

Dupa succesul pe care l-a avut cu primul sau single „Mare albastra”, Dorian lanseaza „Ce ne facem?”, un single sensibil, dar cu un mesaj puternic.
dorian

” „Ce ne facem?” transmite un mesaj simplu: nu se poate construi nimic durabil cu indiferenta. Aceasta face lipsit de sens tot ce atinge si impune limite care dor. Iubirea este, de fapt, cea care ne transforma viata si pentru iubire merita sa luptam.” , spune Dorian.

Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusa de Andrei Mihai, Diana Moraru si Serban Cazan, iar versurile sunt scrise de Dorian. Clipul este o productie HaHaHa Video Production, in regia lui Catrinel Danaiata.

Artist si, in acelasi timp, compozitor HaHaHa Production, Dorian si-a facut debutul pe scena muzicala romaneasca alaturi de Jazzy Jo, in aprilie 2013, cu piesa „Mi-ai intrat in cap”. Pe 10 iunie 2014, artistul a lansat primul sau single intitulat „Mare albastra”, care s-a aflat cinci saptamani consecutiv pe primul loc in topul difuzarilor TV, potrivit Media Forest.

Dorian – „Ce ne facem?”

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro