INCREDIBIL! O vedeta de la noi a nascut in secret! Primele fotografii cu bebelusul

A disparut de ceva vreme din lumina reflectoarelor, dar se pare ca nu a pierdut vremea. A surprins pe toata lumea cand si-a postat pe contul de socializare fotografii cu un nou-nascut, insotite de comentarii legate de bucuria de a fi mama.


De trei ani, Magda Ciumac traieste o poveste de dragoste alaturi de Andrei Rain, un afacerist din Timisoara care ocupa si functia de Consilier in cadrul Consiliului Judetean Timis. Recent, cei doi s-au logodit, iar in urma cu cateva zile, Magda Ciumac a inceput sa-si posteze pe contul de socializare fotografii cu un nou-nascut, in brate.
Din comentariile care insotesc imaginile si din postarile prietenilor virtuali, reiese ca fetita este a Magdei Ciumac.
„A fi mama inseamna sa stii ca indiferent de ceea ce ai facut sau nu in aceasta viata, cu siguranta ai dat un cadou minunat acestei lumi”, a scris Magda Ciumac pe contul sau de socializare in urma cu cateva zile.
Mai mult decat atat, existenta sarcinii explica multele kilograme in plus pe care Magda Ciumac le-a pus intr-o perioada foarte scurta.

Tolea Ciumac si Magda Ciumac au divortat oficial in 2010, insa despartirea lor s-a produs cu ceva timp inainte. Discutiile aprinse au ramas intre ei, insa doar pe tema copilului pe care il au impreuna, un baietel de 8 ani.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro