Loredana Chivu si Anamaria Mocanu, DATE AFARA de la Antena 1! Cu ce post de televiziune au semnat

Intoarcerea Danielei Crudu la „Un Show Pacatos” le-a lasat pe Loredana Chivu si pe Anamaria Mocanu cu buza umflata. Din fericire pentru ele, cele doua asistente TV si-au gasit rapid un alt loc de munca.Zilele trecute, o adevarata „bomba” a explodat in industria TV din Romania: „fiica ratacitoare” Daniela Crudu se intoarce la emisiunea de la miezul noptii, schimbarea urmand sa intre in vigoare chiar de luni.

Ce se va intampla cu fostele asistente? – s-au intrebat imediat fanii emisiunii „Un Show Pacatos”. Ei bine, misterul a fost elucidat duminica dupa-amiaza, Anamaria Mocanu anuntand ca atata ea, cat si Loredana, nu vor mai aparea in grila postului Antena 1.

„Pentru ca am primit cateva sute de mesaje si nu pot raspunde fiecaruia in parte am decis sa scriu cateva randuri pentru toti oamenii care ma aprecieaza.. Va multumesc din suflet ca m-ati urmarit o perioada atat de lunga in emisiunea Un Show Pacatos.. datorita voturilor voastre am castigat castingul si am avut ocazia sa lucrez cu o echipa senzationala.. sunt si raman cei mai buni.. au fost momente frumoase.. si ii iubesc pe toti in egala masura..Am evoluat frumos”, a scris roscata pe Facebook.

Ce-i drept, Anamaria Mocanu si Loredana Chivu vor ramane in trust, batand balma cu emisiunea matinala de la Antena Stars. „De maine incepand cu ora 9 dimineata vom fi din nou impreuna pe Antena Stars la Star Matinal de luni pana vineri cu noi surprize.. va pup si va iubesc.. kiss u all”, a conchis Anamaria.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro