Mutu s-a intors la Consuelo si a mers in Republica Dominicana pentru a-si vedea fetele! Cum l-a tratat sotia lui!

De Sarbatori, Adrian Mutu s-a intalnit cu sotia lui. “Briliantul” a mers in Republica Dominicana, acolo unde a stat alaturi de fetele lui. Consuelo a evitat sa se afiseze cu fostul component al Echipei Nationale.
adrian mutu
2014 a fost un an cu foarte multe evenimente pentru Adrian Mutu. Cea mai importanta schimbare in viata fostului international roman a avut loc atunci cand s-a despartit de Consuelo, asta dupa ce sotia lui s-a saturat de desele infidelitati ale “Briliantului”.

In vara, pe litoral, paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe fotbalist in ipostaze tandre cu o tanara domnisoara. Imaginile au constituit picatura care a umplut paharul, iar frumoasa sud-americana i-a dat papucii fostului dinamovist. Totusi, pana acum, cei doi nu s-au despartit, insa nici nu s-au impacat.

Cu ocazia Sarbatorilor, Adrian Mutu s-a revazut cu sotia lui. Astfel, atacantul s-a deplasat in Republica Dominicana, acolo unde a petrecut Craciunul.

“Briliantul” a stat mai mult in compania celor doi copii, iar Consuelo a fost destul de retinuta fata de fotbalist. Mutu a postat mai multe fotografii pe contul sau de pe o pagina de socializare, insa in niciun cadru nefiind prezent si nevasta lui.

Joi, Adrian Mutu a implinit 36 de ani, o varsta la care fostul international roman doreste sa mai joace fotbal. Contractul cu indienii de la FC Pune este in aer, in timp ce Fiorentina a anuntat ca va accepta sa-l semneze dupa ce va oferi probe de joc. Au fost discutii pentru o intelegere cu chinezii de la Guangzhou, noua formatie a lui Cosmin Contra, fostul sau antrenor de la Petrolul, insa asiaticii l-au refuzat din cauza varstei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro