Sarcina ii prieste! Andreea Mantea debordeaza de senzualitate

Andreea Mantea s-a schimbat de cand este insarcinata. Deocamdata transformarile au fost doar in bine, bustul i s-a marit, iar buzele sunt extrem de senzuale.
Andreea Mantea
Andreea Mantea prezinta show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, in locul Mirelei Boureanu Vaida, pentru doua luni. Frumoasa prezentatoare radiaza de cand este insarcinata, iar formele i s-au accentuat. Bustul brunetei a crescut vizibil, iar buzele au devenit extrem de senzuale.

In editia de astazi, Andreea Mantea a purtat un machiaj frumos care i-a pus perfect in evidenta trasaturile. Cu toate ca nu a optat pentru un ruj strident, buzele senzuale au atras, cu siguranta, atentia telespectatorilor.
Andreea Mantea este insarcinata in al doilea trimestru de sarcina cu Cristi Mitrea, barbatul care a reusit sa-i cucereasca inima in super show-ul „Burlacita”.

„Mireasa pentru fiul meu” este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, in fiecare zi a saptamanii de la 12:00-13:00 si 14:00-16:00, iar sambata de la 14:00-16:00 si 17:00-19:00. In rest, telespectatorii pot urmarii show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro