Andreea Tonciu, fericita pentru ca a scapat de Nicolae Mitea: „Nu il mai iubesc”

Andreea Tonciu este foarte fericita si are si toate motivele! Invitata, marti, la emisiunea „Necenzurat”, de la Antena Stars, bruneta a spus ca nu il mai iubeste pe Nicolae Mitea si este multumita de viata ei actuala.
andreea tonciu
Andreea Tonciu si-a operat nasul, si-a injectat acid hialuronic in buze si este in cautare de un barbat brunet. Vedeta este fericit ca scapat din relatia cu Nicolae Mitea.
„Sunt singura si nu am un iubit. Imi doresc sa imi gasesc jumatatea. Vreau sa fie brunet pentru ca mie imi plac brunetii. Nu stiu cum am stat 6 ani cu un blond. Nu il mai iubesc pe Mitea si sunt foarte fericita ca am iesit din acea relatie. Regretul meu cel mai mare este ca am pierdut 6 ani din viata fara sa realizez nimic. Eu am fost foarte chinuita in acea relatie. Mama nu ma mai recunostea. Am trecut, am invatat multe si in viata toate sunt trecatoare. Sunt fericita ca am spus stop si asa a ramas. Am fost la Sfanta Paraschiva si m-am rugat sa imi dea putere. Nu as mai face atatea sacrificii, nu mai fac absolut nimic. Familia imi da tot, asa ca si iubitul trebuie sa faca la fel”, a declarat Andreea la Antena Stars.

Mai mult, bruneta este multumita de operatia la nas si considera ca i-a adus numai satisfactii. „Am fost in Turcia unde mi-am operat si nasul si mi-am pus putin in buze. Nasul meu o sa se mai traga si o sa fie din ce in ce mai mic. Sunt foarte fericita ca am facut aceasta operatie si regret ca nu am facut-o mai devreme”, a mai spus Andreea.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro