Ce face Mirela Vaida Boureanu, cu putin timp inainte de a naste? Vedeta are PLANURI MARETE

Mirela Vaida Boureanu se afla in concediu de maternitate si face ultimele pregatiri necesare pentru venirea pe lume a fetitei sale.
mirela boureanu vaida
Una din cele mai indragite prezentatoare TV din Romania se bucura de sarcina ei, dar si de statutul de femeie gravida. Dupa ce i-a predat stacheta Andreei Mantea, in prezentarea show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, vedeta a profitat de timpul ei liber si si-a facut si noi planuri de cariera.
Printre ele, se numara revenirea ei pe scena teatrului, cea de-a treia pasiune a Mirelei Vaida, pe langa televiziune si muzica. Ea le-a transmis cateva ganduri bune fanilor ei, prin intermediul Facebook-ului si a dat de inteles ca dupa ce va naste, se va ocupa mai mult de cariera ei muzicala si actoriceasca.
„Mi-am adus aminte, ascultand muzica, de un moment din musicalul „Rebecca”, pe care abia astept sa-l reluam, pe scena Teatrului de Opereta si Musical „Ion Dacian”. Mi s-a facut dor…”, a scris prezentatoarea TV.
Dupa cinci ani de casatorie, Mirela si sotul ei, Alexandru, isi vior indeplini visul de a deveni parinti. Prezentatoarea TV va deveni mama unei fetite la sfarsitul lunii februarie, iar numele de botez al micutei va fi Maria Carla.


sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro