Consuelo nu da doi bani pe Mutu si pe telenovela lui cu Bianca Dragusanu. Motivul? Vezi aici!

Din cauza problemelor pe care le-a avut de pe urma transferului de la Chelsea la Juventus, Briliantul a decis sa treaca toate castigurile obtinute din fotbal in conturile sotiei si ale socrului sau.

Este de notorietate faptul ca Adrian Mutu se afla intr-un litigiu interminabil cu una din fostele lui echipe, Chelsea, ca urmare a transferului sau la Juventus. Tribunalul arbitral de la Lausanne a dat castig de cauza clubului, iar fotbalistul ar fi urmat sa plateasca aproape 17 milioane de euro despagubiri catre gruparea lui Abramovici. La vremea respectiva, fotbalistul se afla intr-un varf al carierei sale, transferul de la Juve la Fiorentina dand o alta turnura carierei jucatorului.

loading...
Procesul cu Chelsea a fost insa un stres permanent pentru jucator, care s-a temut la un moment dat ca toata averea lui, obtinuta din fotbal, ar putea sa se duca intr-o zi pe apa sambetei. Ca o masura de protectie, Briliantul a decis sa treaca toate castigurile sale din fotbal pe numele sotiei si ale socrului sau. Conform unor surse apropiate fotbalistului, Mutu ar fi alimentat conturile nevestei cu circa 6 milioane de euro, in perioada in care cei doi au fost impreuna.

Din pacate insa, relatia celor doi a ajuns intr-un punct mort, iar pentru Consuelo a venit si ziua scadentei. Mutu a incercat sa fie cat mai conciliant cu sotia lui, chiar daca nu mai formau un cuplu, si-a vizitat familia in Dominicana, ori de cate ori avea ocazia, incercand sa „deturneze” macar o parte din sumele de bani plasate in conturile lui Consuelo.

Doamna Mutu insa nici n-a vrut sa auda de asa ceva si i-a dat un raspuns sec, dar lamuritor sotului: „Banii aceia sunt pentru cei doi copii pe care ii am de crescut. Asa ca ia-ti gandul de la ei!”. Adrian a trebuit sa accepte situatia, incercand sa se descurce acum cu banii pe care ii mai are in tara si cu diversele investitii pe care le-a facut in afaceri sau in imobiliare.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro