Cristiana – Spune-mi (single nou si videoclip)

Lourdes Leon, fiica Madonnei, are o sosie in Romania, o sosie care are foarte multe trasaturi in comun cu superstarul american: talent, carisma si o vointa de fier.
cristiana
Cristiana, in varsta de 17 ani, are toate atuurile pentru succes, iar astazi lanseaza primul single din cariera.

Piesa de debut, „Spune-mi”, ne vorbeste despre o iubire asupra careia s-a asternut un val de incertitudini si de nesiguranta.”Spune-mi” evidentiaza cat de importanta este comunicarea intr-o relatie, speculatiile si gandurile nespuse avand un efect distructiv asupra oricarei iubiri, indiferent cat de puternica si intensa ar fi.

loading...
Cristiana studiaza canto la Liceul de Arta „Dinu Lipatti” din Pitesti, iar inca din copilarie si-a cultivat talentul si a transformat pasiunea intr-o cariera profesionista.

„Sunt foarte entuziasmata de lansarea primului meu single. Este un moment important pentru mine si ma bucur ca imi urmez visul meu cel mai de pret: sa cant si sa ma dezvolt ca artista” a declarat Cristiana.

Ea a adaugat:

„Vreau sa multumesc, pe aceasta cale, parintilor mei care mi-au sustinut intotdeauna pasiunea pentru muzica, managementului meu de la Live Artist si casei de discuri Roton pentru ca mi-au transpus visul in realitate”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro