Cristina Spatar – Langa tine (piesa noua si videoclip)

Cristina Spatar lanseaza videoclipul noului single “Langa Tine”, o productie Red Clover Media.
cristina spatar
Pentru acest single, Cristina Spatar a lucrat tot cu Preston, cel care i-a produs si single-ul anterior, “Mai Aproape” feat. Don Baxter.Versurile au fost compuse de Blazon.

“Langa Tine” este o piesa de dragoste, de ascultat alaturi de persoana iubita langa semineu, sau cel putin cu gandul la persoana iubita. Este o piesa de productia careia s-a ocupat casa mea de discuri, mie imi place foarte mult si sper sa va faca si voua placere sa o ascultati.”, a spus Cristina Spatar.

loading...
Videoclipul transmite prin imagini emotiile piesei. Superbele rochii pe care Cristina le poarta in clip au fost create special pentru ea de Alexandra Barna, ea ocupandu-se si de scenografie, si accesorizate cu bijuterii cu cristale Swarovski realizate in atelierul Crystal-Fashion. De make-up si hairstyling s-a ocupat aceeasi echipa, formata din Mihaela Protopopescu si Adi Voicu, care a insotit-o si in Malta, la filmarile videoclipul “Mai Aproape”.

In clip apar si dansatorii Alina Boros si Ionut Ciubotariu, unii dintre cei mai buni dansatori de dans sportiv din Romania. De asemenea, Capriel Dedeian, unul dintre cei mai buni jazzisti din Romania interpreteaza solo-ul de chitara. Mai multe veti descoperi urmarind clipul.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro