Primele imagini cu sanii tunati ai Anei Mocanu! De acum, roscata are cu ce…

Ana Mocanu a suferit, ieri, o operatie de marire a bustului, frumoasa asistenta TV optand pentru niste implanturi cu silicon de 220 de ml fiecare. Incantata de rezultatul obtinut, roscata care a innebunit showbiz-ul cu formele sale, ne-a aratat motvul pentru care, de acum, se va arunca cu ”piepul inainte” la sedintele foto pe care le va realiza.
anamaria mocanu
Are un corp perfect, dar, cu toate acestea, era oarecum nemultumita de marimea sanilor. Dar, cu ajutorul medicilor de la Esteworld, Ana Mocanu a scapat de complexul care nu ii dadea pace, iar acum, pe langa corpul ”sculptat” in urma eforturilor de la sala, se va mandri cu un bust perfect.
In alta ordine de idei, la cateva ore de la operatie, Ana si-a dat seama ca cea mai mare temere a ei, aceea ca va avea dureri cumplite dupa implantul cu silicon, a fost nejustificata.


”Am o durere la sani ca o febra musculara. Nu am nicio alta problema, mai ales ca senzatia de febra musculara nu mi-e straina. O sa ii ascult pe doctori cu sfintenie pentru ca nu vreau sa am vreo problema si sa imi stric cumva implanturile. Mai ales ca sanii mei arata senzational acum”, ne-a spus, in exclusivitate, frumoasa Ana Mocanu.

Ana a plecat ieri dimineata din Romania si, cum a ajuns in Turcia, a fost cazata direct la clinica cu pricina. Acolo, i s-au facut imediat analizele, iar medicii au concluzionat ca frumoasa vedeta TV este pregatita sa suporte operatia care a durat putin mai mult de o ora si care a fost un succes total.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro