Primele imagini de la Ziua Adelinei! Uite ce tinuta spectaculoasa a purtat vedeta: „M-am schimbat mult”

Frumoasa prezentatoare de la WOWbiz, Kanal D, implineste 28 de ani si a pus la cale un party grandios la Aristocrat Hall Events din Capitala – Sala Milano. Ea asteapta aproximativ 200 de invitati si a aranjat totul numai dupa gustul ei. Ade a uimit pe toata lumea cu tinuta aleasa pentru marele eveniment. Ea a purtat o rochie lunga aurie tip sirena, cu spatele gol si extrem de mulata. Iubitul ei, Speak ii este alaturi in fiecare moment si o ajuta special pentru ca totul sa iasa perfect.
adelina si speak
„Prima surpriza din aceasta seara (n.r. duminica) a fost acest pahar cu litera numelui meu. Impreuna cu iubitul meu am organizat totul. Am vrut sa surprindem si ma gandesc ca am si reusit cu ajutorul acestor pene de strut. Eu am optat pentru culoarea gri cand vine vorba de aranjarea salii” a declarat Adelina.

loading...
„Stefan mi-a luat un cadou foarte frumos, aseara mi l-a dat ca sa fie primul, am lacrimat cand l-am primit. E un cadou special dat din inima si mi-a lasat si cateva cuvinte scrise de el, m-a pufnit plansul cand l-am vazut. Nu o sa aflati pentru ca lucrurile acestea raman pentru noi, trairile acestea sunt ale noastre. S-au schimbat multe intr-un an, m-am schimbat si eu ca om datorita lui Stefan, mi-a aratat pentru ce trebuie sa traiesc, ce este frumos, cum trebuie sa iubesc si cum sa am relatia perfecta” a mai adaugat sarbatorita emotionata cu privire la primul cadou primit de ziua ei.

„O iubesc rau, zici ca e ziua mea” a spus si Speak.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro