SCANDAL MONSTRU! Oana Roman si Iulia Albu la cutite! Uite ce dialog veninos au avut! „Esti prost crescuta si nesimtita!”/ „Dintre noi doua, doar tu ai ruj pe nas!”

Iulia Albu a fost nevoita in seara asta sa faca fata unei alte provocari. Dupa ce s-a duelat cu Irinel Columbeanu, astazi, o noua vedeta din Romania a venit sa ii dea replica.


Este vorba de Oana Roman. Fiica fostului premier al Romaniei a atacat-o, dar Iulia a replicat imediat, totul spre surprinderea lui Madalin si a Adelinei.

Oana Roman: „Esti frumoasa, dar te uratesti. Nu iti sta bine cand esti atat de aroganta. Tu esti studenta in anul trei, la o facultate de stat in Romania. Ca tine sunt multi. Tu n-ai nicio valoare in acest domeniu.”

Iulia Albu: „Inainte sa vorbim, da-ti cerceii aia jos ca ma oripileaza. Uite, ai ruj pe nas.”

O.R.: „Gata, Oana, ajunge. Esti incoerenta pe ceea ce spui. Gata, pauza. Hai sa o aplaudam ca a tacut. Hai, ca eu, dintre noi nu am ruj pe nas”

I.A.: „Tu ai ruj pe langa gura. Cea ce facem noi aici are un alt scop. Trebuie sa aratam oamenilor ce greseli vestimentare au unele persoane.”

loading...
O.R.: „Vorbesti pe langa subiect. Noi vorbim despre altceva aici.”

I.A.: „Avem oameni putini la facultatile din Iasi, Bucuresti si Cluj. Eu vreau ca acesti oameni sa aiba o sansa pe care acum nu o au.”

O.R.: „Esti pe langa subiect.”

I.A.: „Tu esti pe langa mine. Esti irelevanta. Tu ai minima educatie? Tu poti lasa oamenii sa vorbeasca? Pe mine ma enerveaza ca lumea vorbeste despre moda si habar n-are despre ea.”

O.R.: „Tu vrei sa ajungi in lumea aia mare, a modei, dar nimeni nu te baga in seama. N-am auzit ca lucrezi pe langa vreun fotograf. Lucrezi la Elle? Unde? La Vogue? Nu te baga nimeni din moda in seama”

I.A.: „Eu lucrez la o revista mare de moda. La cel mai tare proiect din Romania.”

O.R.: „Pe mine ma deranjeaza cand stai fata in fata cu un om si il privesti de sus, atunci e o problema. Eu am crescut in alta lume, printre intelectuali si nu am auzit in viata mea niciun om destept, cult, pregatit despre pregatirea sa.

I.A.: „Tu vrei vreo emisiune? Nu te inteleg?”

O.R.: „Tu nu intelegi ce iti explic. Ceea ce iti spun ca oamenii care se lauda ca tine sunt parveniti.”

I.A.: „Papusa, vrei sa ne batem in gene?”

O.R.: „Tu nu o sa ajungi niciodata unde iti doresti. Pe mine ma intereseaza atat de putin ce spui tu despre cerceii mei sau despre mine. Sunt anumiti in tara asta cu care iti e frica sa te pui. Oamenii aia sunt foarte buni si foarte smecheri in ceea ce fac.”
I.A: „Oana, mi se ofilesc florile de la vorbele tale”

O.R: „Tu daca faci astfel de afirmatii, nu esti un om destept”

I.A: „Oana Elisei, ma plictisesti. De ce ai venit tu aici?”

O.R.: „Eu eram la o emisiune invitata si ne-am intalnit in culise. Inainte intrase Minodora, apoi tu mi-ai zis, sper ca intru inainte ta, ca nu pot intra dupa astfel de personaje. Nu iti convine, mergi la un post cultural. Daca o arzi printre elitisti, mergi in alta parte”

I.A: „Elisei, esti irelevanta si ai ruj pe nas si nu ma pot concentra cand te vad.”
O.A: „Esti prost crescuta, n-ai educatie si nici bun simt. Eu vorbesc pentru ca toata viata mea am avut ceva de spus.”

I.A: „Mai ai ceva de spus? Un singur lucru mi s-a parut relevant din ce a zis ea. Eu imi asum ca unii nu inteleg ceea ce spun eu. Eu vrea sa spun ca cineva care nu au ceva la baza nu isi pot da un punct de vedere. Unele femei se duc la croitoreasa sa isi ia haine pentru ca au vazut-o pe una in niste trente la TV. Eu faceam acest job de fashion editor si inainte de aceasta facultate. Vreau sa fac si master si doctorat”

loading...
O.A: „Asta nu iti da dreptul sa ii vorbesti cuiva de sus. Nici lui Irinel, nici unei tanti de pe strada”

I.A: „Ia uite de ce am venit eu in aceasta emisiune. Ma plictisesc grav.”

O.A: „Noi vorbim despre principii total diferite. Nu avem cum sa ne intelegem. Pe mine nu ma deranjeaza ce spui tu”

I.A: „Dar, chiar si asa, te uiti la toate emisiunile mele.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro