SMS halucinant trimis Biancai de Adi Cristea: “Care e mai bun la pat, eu sau Mutu?” Raspunsul e naucitor!

Dezvaluirile facute de Bianca Dragusanu, care a recunoscut ca a fost cu Adrian Mutu, scoate la iveala povesti demult ingropate. Se pare ca, la un moment dat, Adrian Cristea, pe atunci iubitul roscatei, si Adrian Mutu, au avut un dialog halucinant.
adrian mutu
S-a zvonit ca ar fi avut o relatie, insa, pana zilele trecute, Bianca Dragusanu nu a recunoscut niciodata ca ar fi avut ceva de impartit cu Adrian Mutu. In ultimul numar al revistei CIAO!, roscata face marturisiri complete. Ea sustine ca din 2009 s-a iubit cu „Briliantul” timp de un an si jumatate, si ca intre ei s-a consumat o iubire nebuna. Finalul avea sa vina in 2011, iar Bianca a fost cea care a decis sa sa puna punct relatiei, satula de atatea drumuri intre Bucuresti si Florenta, dar si exasperata de comportamentul posesiv al lui Mutu.

Imediat dupa aceea, modelul s-a combinat cu Adrian Cristea, insa „Briliantul” nu a vrut sub nicio forma sa se dea batut. Ba mai mult, in ciuda faptului ca Dragusanu isi schimba des numarul de telefon, Mutu il afla de fiecare data.

loading...
La un moment dat, scos din sarite de insistentele colegului sau de breasla, Adrian Cristea a decis sa ia atitudine, asa ca i-a scris celui care ii fusese candva prieten: „I-a scris lui Mutu pe whatupp, l-a rugat sa se potoleasca, i-a explicat ca el si Bianca se iubesc. Replica lui Mutu a fost geniala. I-a zis camaradului sau ca e sigur ca roscata nu l-a uitat, ca nu avea cum sa dea uitarii noptile fierbinti petrecute impreuna.

Cristea s-a enervat rau, asa ca i-a trimis Biancai un mesaj in care a intrebat-o cine este mai bun la pat, el sau Mutu. Raspunsul acesteia a venit imediat, spunand ca nu exista termen de comparatie si ca el este mult mai bun.

Cristea a facut captura si i-a trimis mesajul colegului sau”, a declarat un apropiat al lui Cristea, pentru CANCAN.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro