SOCANT! Bianca Dragusanu e desfigurata! Ce s-a intamplat cu fata vedetei?!?

In urma cu cateva seri, Bianca a fost surprinsa de paparazzi spynews.ro asa cum nu ai mai vazut-o niciodata.
Bianca Dragusanu
Fostul iepuras playboy a fost prins de paparazzi nostri in zona Pipera, in magazinul unei foarte cunoscute hair styliste. Cu capul acoperit cu o basma, Bianca a reusit sa le socheze pe angajate cand, la un moment dat, a coborat esarfa cu care era camuflata. Desi a incercat permanent sa-si ascunda figura, paparazzi nostri au reusit sa-i vada ochii umflati si vineti. Bianca parea desfigurata, lucru ce explica de ce interlocutoarele ei au ramas, pur si simplu, fara glas.


„Mi s-a tras la ochi. Sunt mai sensibila. Am decis impreuna cu doctorul meu ca e nevoie de aceasta interventie si am facut-o. A durat 3 zile vanataia la ochi, fiind un dinte din partea de sus a maxilarului. Implatul nu e o interventie tocmai usoara. Eu sunt mai sensibila. Ma invinetesc si de la o injectie. Dar mi-a trecut acum”, a declarat, pentru spynews.ro, Bianca Dragusanu.
„M-am lovit exact la operatie”
Nu ar fi pentru prima oara cand Bianca ne socheaza cu vanataile. Anul trecut, vedeta a suferit un accident in timpul filmarilor pentru emisiunea „Splash! Vedete la apa”. Din cauza impactului cu apa, Bianca si-a invinetit ochii.

„M-am lovit efectiv cand am sarit in apa. Am depus cu totii atat de multe sacrificii in timpul acestui show, incat iti este si rusine sa te mai vaiti. Am depasit momentul. Eu mi-am asumat riscul meseriei, chiar daca medicul mi-a interzis sa fac orice fel de exercitii. Fiind in zodiac pesti, imi e greu sa nu ma apropii de apa. La un moment dat am dat cu tibia de scara din piscina si m-am lovit exact la operatie”, a povestit roscata, la scurt timp dupa incident.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro