A aruncat bomba! Speak: „Ma casatoresc maine!”

Adelina si Speak formeaza un cuplu de mai bine de un an de zile, iar cei doi par convinsi de dragostea pe care si-o poarta reciproc. Pana acum, relatia lor a fost una lipsita de scandaluri, iar lucrurile evolueaza din ce in ce mai bine.
adelina si speak
Speak este indragostit lulea de Adelina si isi doreste sa aiba copii cu ea. Solistul nu exclude posibilitatea unei casatorii, dar nu stie cand va fi acea zi in care vor ajunge la altar.
„Ne-am dat unul dupa altul. Compatibilitatea asta nu vine fortat. Consider ca m-am mai maturizat. Eu tin la ea sa fie fericita, sa nu fie suparata niciodata, asa face si ea. Mi se pare ca sunt casatorit cu ea, ne mai trebuie actul ala si petrecerea. Pot sa ma casatoresc si maine, e vorba de timp. Ne-am gandit si la un copil si eu cred ca va veni singur. Poate sa vina si inainte de nunta. Trebuie sa faci niste analize inainte, sa lasi anticonceptionalele, nu? Oricum ne-am gandit si vrem gemeni”, a declarat Speak, vineri, intr-o emisiune de la Kanal D.
Adelina a intrat in peisajul monden dupa ce s-a casatorit si, ulterior, a divortat cu scandal de Liviu Varciu. In prezent, Adelina formeaza un cuplu de mai bine de un an cu Speak.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro