Adrian Mutu si Consuelo au divortat! Ce decizie-soc a luat fosta sotie a fostbalistului si cand s-a intamplat!

Adrian Mutu s-a afisat la bratul unei pustoaice de 19 ani, despre care a recunoscut ca este iubita sa, iar gurile rele au aruncat cu pietre in el pentru ca isi inseala sotia. Ei bine, Adrian Mutu a divortat de Consuelo in urma cu un an si jumatate.

In ultimele doua saptamana, Adrian Mutu se afla in centrul atentiei. Nu, nu printr-un transfer la o echipa de top, ci prin viata sa amoroasa. Imediat dupa ce s-a afisat la bratul unei brunete focoase, Sandra Bachici, fotbalistul a fost tinta unor dezvaluiri incendiare facute de Bianca Dragusanu pentru revista Ciao!. Mai exact, ea a povestit cu lux de amanunte cum s-a iubit cu Adrian Mutu timp de un an si jumatate, in perioada 2009-2010, pe vremea cand acesta era casatorit cu Consuelo.

Roscata a marturisit ca nu s-a simtit niciodata amanta, ca a fost tratata mereu ca o iubita oficiala si ca Mutu o rasfata numai cu cadouri scumpe. Mutu a recunoscut ca Bianca a spus adevarul, ba mai mult, a marturisit si ca este indragostit de iubita lui, Sandra.

Gurile rele s-au grabit sa il blameze pe Mutu, dar si sa se intrebe cum de accepta sotia sa toate aceste lucruri, catalogate de unii drept umilinte. Ei bine, Mutu este un barbat liber inca din 2013, atunci cand a divortat de sotia sa, Consuelo:

„Atunci cand a semnat cu Petrolul Ploiesti, Mutu era divortat. Altfel, nu ar fi plecat atat de departe de sotia lui. Consuelo nu a pastrat numele fotbalistului, ci a revenit la cel de fata, Matos Gomez. Custodia celor doua fete i-a revenit ei, insa Mutu isi poate vedea copiii oricand doreste. Consuelo nu a vrut ca fostul ei sot sa ii plateasca pensie alimentara, lasandu-l pe el sa decida cati bani le da fiicelor lui. Ei nu s-au despartit cu scandal. Pur si simplu se instrainasera. Tin unul la celalat si se respecta. Au considerat ca este cel mai bine asa”, a declarat o sursa apropiata „Briliantului”, pentru CANCAN.ro.

Adrian Mutu a cunoscut-o pe Consuelo in 2004, iar de atunci au fost de nedespartit. Un an mai tarziu s-au si casatorit, iar intre timp au facut doua fete: Adriana si Maya Vega. De-a lungul timpului, s-a vorbit despre faptul ca fotbalistul ar avea relatii extraconjugale, insa sotia sa i-a luat intotdeauna apararea, demonstrand ca nu apleaca urechea in fata zvonurilor.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro