Alexandra Stan pleaca din nou in turneu in Japonia. Artista va canta pe aceeasi scena cu Pitbull, Ne-Yo, Azealia Banks si Big Sean

Succesul de care se bucura Alexandra Stan in Japonia este incontestabil, mai ales ca inca din ziua aparitiei single-urilor “Cherry Pop” si “Dance”, artista s-a pozitionat pe primul loc in iTunes Dance Chart din tara Soarelui Rasare.
alexandra stan
Cum anul 2014 s-a terminat intr-o nota pozitiva pentru Alexandra Stan, fiind pe primul loc in topul celor mai difuzate piese pe ZIP FM, unul dintre radiourile de succes din Japonia, cu single-ul “Dance”, a venit timpul ca artista sa aterizeze in Asia de Est.

Alexandra pleaca din nou intr-un turneu in Japonia, urmand sa cante la “Springroove Festival” alaturi de Pitbull, Azealia Banks, Big Sean, Ne-Yo si Tinashe. Artista va sustine concerte de promovare ale albumului “Unlocked” in cea mai mare metropola din lume, Tokyo, apoi in Osaka si in Nagoya.

loading...
Fascinata de cultura si arta japoneza si recunoscatoare pentru succesul pe care il are acolo, Alexandra Stan marturiseste: “E a sasea oara cand merg in Japonia si sunt la fel de incantata ca prima data. Cand ma intalnesc cu fanii mei de acolo, simt cum ma incarc de energie, sunt foarte politicosi si zambesc tot timpul. De asta si eu le-am pregatit un nou show, unul chiar si mai dinamic decat cel de dinainte. Am schimbat tot, de la coregrafie, la costumatie, pana la orchestratie. Din 21 pana pe 29 martie, am concerte in fiecare zi, voi merge la radiouri si voi avea interviuri cu televiziunile de acolo; cu toate astea, sper ca voi avea timp sa vizitez pentru a doua oara templul din Tokyo, Meiji Shrine. Sunt fascinata de locul ala”.

Nu numai ca Alexandra Stan se va intoarce plina de energie si optimism, ca de obicei, ci va avea si un bagaj in plus, dupa cum povesteste chiar ea: “De fiecare data cand ma intorc din Japonia, am un bagaj in plus. Nu ma pot abtine si imi cumpar de toate, de la ciorapi si accesorii pentru telefon (sunt innebunita dupa ele), pana la pantofi si alte obiecte vestimentare, dar cea mai fericita sunt cand imi cumpar multe peruci”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro