Alexandra Stan,Liviu Teodorescu,Lariss si alti artisti de 8 Martie!

Ziua de 8 martie bate la usa, iar artistii HTag PR, care mai de care mai cuprinsi de nostalgie si emotii, ne-au povestit care sunt cele mai frumoase amintiri din copilarie si cum si-au suprins mamele, bunicile sau profesoarele.
alexandra stan
Alexandra Stan, cu zambetul pe buze, ne-a marturisit ca ii placea sa dea flori celor care i-au pus bazele educatiei: “Dadeam flori mereu. Imi amintesc ca am vrut sa-i dau un cadou diferit invatatoarei mele si i-am cumparat un parfum, numai ca era de barbati. Acum mi se pare foarte amuzanta situatia”. Daca cel mai frumos cadou primit de Alexandra a fost un tablou facut de nepotica ei, Sofia, anul acesta, artista isi doreste “un buchet de flori imeeeeeens, care sa imi umple casa de culoare si miros parfumat”.

loading...
Liviu Teodorescu are o poveste hazlie, pe care nu a uitat-o nici acum, chiar daca s-a intamplat in anii din scoala generala: “In clasa a V-a, am oferit fetei pe care o placeam o floare de 8 martie. Am incercat sa o pup si mi-a tras o mare palma. Sper ca regreta acum, daca citeste acest articol:))”. Cu toate ca nu si-a cucerit colega de clasa, mama artistului a apreciat fiecare gest al lui: “In clasa 1, i-am facut mamei o felicitare, folosind lipici, hartie si frunze gasite pe strada. Haha, gestul conteaza”.
Lariss
Lariss mesterea de mica tot felul de lucruri interesante cu care isi suprindea mama si bunica: “Am luat o coala A4, am indoit-o la jumatate si am inceput sa o pictez, sa ii fac background-ul, sa o decupez frumos si sa o acopar cu ceara pe alocuri. Am scris mesajul de IUBIRE pentru bunica si mama si chiar am reusit sa le impresionez”.

Cei doi baieti de la Alb Negru au numai cuvinte de lauda la adresa mamelor lor.
Kamara a marturisit: “Desi nu-i mai pot multumi fata in fata (Dumnezeu sa o odihneasca), stie, acolo unde e, ca ii multumesc pentru ca m-a adus pe lume, mi-a dat o educatie aleasa, ca mi-ai insuflat forta de munca, spunandu-mi ca pot realiza tot ce imi propun…”
De cealalta parte, Andrei a adaugat: “Mamei mele i-am facut cea mai frumoasa felicitare de 8 martie dintr-o hartie, pe care am bagat-o intr-un plic si pe care am desenat flori si am scris DE ZIUA TA, MAMICA. Nu a fost ceva wow, dar a fost de impact pentru mama mea”.

Adriana Rusu face parte dintr-o familie numeroasa, avand trei frati, asa ca dupa cum spune zicala “unde-s multi puterea creste”, cantareata i-a daruit mamei ei un cadou special de ziua de 8 martie: ”I-am facut mamei un tablou de 2 metri cu cei 4 copii (dracusori :D). A fost impresionata, mai ales ca fiecare dintre noi e intr-un alt colt al lumii si nu mai suntem aproape de ea”.
adriana rusu
Septimiu, solistul trupei The dAdA, pretuieste ziua de 8 martie, si, inca de mic, a stiut sa se descurce si in situatiile mai putin favorabile: “In clasa intai, nu am avut banuti sa-i cumpar mamei o floare, asa ca am intrat in curtea vecinilor, de unde, sa zicem ca am „imprumutat” niste flori 🙂 Cert e ca mi-am atins scopul, mama a fost incantata de gestul meu, chiar daca nu i-am zis cum am facut rost de flori”.

Sebastian, vocalistul trupei ROADS care ne canta despre “Fata de ciocolata”, nu a renuntat nici acum la obiceiurile din copilarie: “Am dat si flori, si martisoare, si traditia o continui si in prezent, la inceput de primavara incerc sa vizitez profesoarele din facultate/liceu/generala, pentru a le face o mica surpriza”.

loading...
Fetele din Life On Mars au amintiri frumoase de impartasit. Loredana Cavasdan a declarat: “Tin minte ca prin clasa a II-a, am invatat de la bunica mea sa crosetez si atunci i-am crosetat mamei mele un portofel/buzunarel rosu, pe care, daca stiu bine, si acum il mai are”. Georgiana Moraru, cealalta parte feminina LOM, a adaugat: “Eram la tara la bunici si am plecat cu sora mea la un izvor, unde am gasit palcuri de ghiocei si viorele. Le-am scos din pamant cu tot cu radacina si le-am plantat pe malul iazului nostru. Apoi le-am chemat pe mama si bunica sa le spunem La multi Ani”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro