Anna Lesko, escrocata de barbatul care i-a fost alaturi 5 ani: „A luat painea de la gura copilului meu”

Ea a aflat ca a fost escrocata de barbatul in care a avut incredere timp de 5 ani. Florin Nedelcu, impresarul artistei, a tepuit-o de mai multe ori pe vedeta si ea a aflat in cele din urma.
anna lesko 2
„Am incetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie sa recunosc ca m-am simtit escrocata. El a luat painea de la gura copilului meu, el nu stie pentru ca nu are copii. La ultimul concert de Revelion am intarziat pentru ca el nu mi-a pus la dispozitie o masina atat de buna care sa faca fata traficului din acea seara. Am ajuns acolo si organizatorul a fost extrem de nemultumit pentru ca am intarziat 45 de minute si lumea a plecat. N-am mai cantat si am intrebat ce se intampla cu avansul. El mi-a spus ca nu exista niciun avans desi mereu se plateste un avans inainte de fiecare eveniment. I-am spus ca nu se poate asa ceva. Am vrut sa ma duc sa cant gratis pentru ca ma simteam prost fata de omul acela care a fost nemultumit de ce s-a intamplat de Revelion. Pana la urma mi-a spus ca a gasit 1.000 de euro in contabilitate pentru situatia de atunci. L-am gasit pe acel domn si am aflat tot ce mi-a ascuns. M-a pacalit groaznic, mare mincinos, m-a dezamagit grav” a povestit Anna la WOWbiz.

Fostul ei impresar n-a vrut sa intre in certuri cu Anna, insa i-a transmis un mesaj prin intermediul emisiunii de la Kanal D: „Sa fii sanatoasa, bogata si fericita”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro