Antonia si Alex Velea recunosc: „Am facut dragoste in piscina!”

Antonia si Alex Velea au fost protagonistii unui test fulger la care i-au supus Razvan si Dani in cadrul emisiunii de la Antena 1. Printre intrebarile pe care cei doi moderatori le-au pus s-a numarat si o intrebare care a scos la suprafata multe regrete din trecutul celor doi cantareti.
antonia_si_alex_velea
Dani si Razvan i-au intrebat pe cei doi artisti daca au tatuaje pe care le regreta, iar Antonia cat si Alex Velea au raspuns la unison. „Am regretat ca ne-am facut anumite tatuaje”. Cel mai probabil, Alex Velea face referire la tatuajul cu fosta lui sotie, Ana. In 2010, Alex isi imprimase pe corp chipul fostei sale sotii, pentru a o avea mereu aproape, insa dupa divort cantaretul si-a indepartat chipul acesteia de pe trup.

loading...
Testul fulger la care au fost supusi Alex Velea si Antonia a mai scos la iveala si alte detalii picante din vietile celor doi artisti. „Am fost pe plaja de nudisti cand eram mai mic”, a spus Alex Velea in cadrul emisiunii ” ‘Neatza cu Razvan si Dani”, de la Antena 1. Mereu pe drumuri prinsi intre concerte, Antonia si Alex Velea au mai oferit o picanterie de zile mari. „Da, am facut pipi in locuri publice”, au recunoscut brutal de sincer amandoi. Cei doi au recunoscut si ca au facut sex in piscina.
Antonia si Alex Velea sunt parintii unui baietel pe nume Dominic.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro