Ce sacrificiu au facut parintii lui Velea! Mama si tatal lui Alex s-au despartit de dragul fiului! Am aflat toate detaliile

Lui Alex Velea i s-a schimbat viata radical de cand s-a indragostit de Antonia, femeia care i-a facut si un baietel, in decembrie. Cantaretul si-a dorit cu ardoare sa devina tata, iar iubita lui, Antonia, i-a implinit acest vis.
Smiley Alex-Velea
Alex si Antonia se inteleg de minune, iar venirea lui Dominic pe lume le-a schimbat viata. Cei doi sunt ajutati si de parinti, in cresterea micutului, si se pot baza pe ei in orice moment. Mama Antoniei e si ea langa ei, mai ales ca locuieste in Bucuresti.
Insa parintii lui Alex, Ion si Constantina Velea, au facut sacrificii ca sa-l ajute pe fiul lor. Cei doi locuiesc in Craiova, orasul natal al solistului, insa, de cand micutul Dominic a venit pe lume, parintii au luat o decizie incredibila. Mama lui Alex s-a mutat la Bucuresti ca sa-I ajute la cresterea lui Dominic, iar tatal lui a ramas singur la Craiova. Barbatul se descurca, isi face piata, isi face de mancare, iar o data la ceva timp pleaca si el la Bucuresti la nepotel.

loading...
“Ion Velea iese zilnic la cumparaturi, isi gateste, isi spala. Sotia lui e la Alex si la Antonia, la Bucuresti. Ii ajuta cu Dominic. Nu aveau cum sa lase apartamenul de aici, din Craiova, de izbeliste. Ion se descurca si fara nevasta, in bloc ne ajutam, ne stim, locuim de ani buni impreuna. Bunicii Velea sunt foarte fericiti, iar Alex e linistit acum. Si-a dorit mult un copil”, ne-au declarat vecinii parintilor lui Alex Velea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro