Cosy feat Diego & Dante – Dragostea e Oarba (piesa noua si videoclip)

Cosy, rapperul care in urma cu doar cateva luni lansa piesa „Pasageri”, revine acum in forta cu un nou single, cu un clip nou, dar si cu niste super colaborari.
cosy
„Dragostea e oarba” este numele celui mai nou produs semnat Cosy caruia i s-au alaturat Diego si Dante.De-a lungul timpului, Cosy, pe numele sau real Cosmin Octavian Cosmescu, a colaborat cu artisti precum Shoby (Codul Penal), Cabron, Sisu, Yoni aka Jon baiat bun, Vladone sau Bulgaru. Mai mult decat atat, in 2009, Cosy a avut rolul principal in documentarul „Tango” alaturi de Cabron, Puya si Shoby, realizat de Tedi Necula.

loading...

„Noua mea piesa vorbeste despre infidelitatea cuplurilor de azi, care din cauza tentatiilor de tot felul, din cauza banilor cateodata, ajung sa cedeze si distrug ceea ce e cu adevarat important, lucruri morale. Mesajul pe care noi ne dorim sa-l transmitem oamenilor suna cam asa: „Daca ai pierdut, ai grija sa nu pierzi si lectia! (pentru cei care au iubit orbeste).” ne-a declarat Cosy.

Videoclipul piesei „Dragostea e oarba” semnata Cosy (feat. Diego & Dante), a fost realizat de Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), cei care au produs si videoclipuri ale artistilor precum: Lora, Mellina, Connect-r, RedBlonde si multi altii.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro