Cristi Mitrea tanjeste dupa Andreea Mantea? „Vreau sa te iubesc si sa te tratez asa cum meriti”

Cristi Mitrea a pozat dintotdeauna in imaginea barbatului dur, puternic si care cu greu isi dezvaluie sentimentele. Luptatorul de arte martiale a devenit tot mai sensibil odata cu apropierea nasterii fiului sau, iar un mic detaliu l-a cam dat de gol.
andreea mantea si cristi mitrea
Andreea Mantea si Cristi Mitrea au trait o poveste de dragoste tumultoasa, cu despartiri si impacari, ca intr-un final, cei doi sa aleaga sa mearga pe drumuri separate in viata. David, baietelul pe care bruneta il va aduce pe lume, este singurul motiv pentru care cei doi au decis sa mai pastreze o relatie de prietenie si sa tina legatura.
Dupa ce Andreea Mantea a demonstrat ca se poate descurca singura, chiar si insarcinata, Cristi Mitrea a fost incercat de o serie de sentimente si trairi. Lovit la orgoliu sau poate direct la inima, luptatorul MMA a inceput sa se delecteze si sa se regaseasca intr-un remix al piesei „Is this love” al lui Bob Marley.

loading...
„I want to love you, and treat you right / I want to love you, every day and every night / We’ll be together, with a roof right over our heads/ We’ll share the shelter, of my single bed (Vreau sa te iubesc si sa te tratez asa cum meriti/ Vreau sa te iubesc in fiecare zi si noapte / Vom fi impreuna si vom avea un acoperis deasupra capului nostru / Vom imparti adapostul si patul meu de o persoana”, sunt versurile de inceput ale cunoscutei melodii.
Sa fie acesta un mesaj pentru Andreea Mantea?

Cristi Mitrea si Andreea Mantea s-au cunoscut in show-ul „Burlacita”, acolo unde luptatorul MMA i-a cucerit inima brunetei. Cei doi vor deveni parinti la sfarsitul lunii mai, atunci cand bruneta va da nastere unui baietel, pe nume David.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro