Delia – Inimi Desenate (single nou si videoclip)

Declaram cu mandrie, pe proprie raspundere, ca Delia este artistul ultimilor ani. Cu peste 40 de milioane de vizualizari de YouTube doar in ultimul an, sute de concerte si cel mai longeviv jurat X Factor in Romania, Delia a reusit sa devina definitia senzationalului si inovatiei intr-o evolutie naturala de-a lungul timpului.
delia 4
Delia lanseaza astazi noul ei single Inimi desenate impreuna cu un video regizat de CevaDeVis – echipa alaturi de care a filmat si celelalte videoclipuri lansate in ultimii 2 ani
In clip o regasim pe Delia intr-un dans sensibil alaturi de talentatul Bogdan Boanta, cel care a si facut coregrafia piesei. Delia este unul dintre putinii artisti din Romania care si-a format o echipa puternica alaturi de care lucreaza in toate proiectele ei, astfel ca si de aceasta data Ana Mironescu i-a creat makeup-ul senzational, Andra Moga a fost stilistul clipului alaturi de asistenta ei Ema Banita, iar de par s-a ocupat Livia Berceanu.

Inimi desenate este o continuare frumoasa a povestii “Pe aripi de vant”. Este tot un pop-rock curat si sper ca publicul sa primeasca aceasta piesa la fel de frumos ca pe cea precedenta. E o piesa puternica, dar in acelasi timp sensibila prin care am incercat sa transmit vulcanul de sentimente ce se regaseste intr-o poveste de dragoste trecuta, dar inca prezenta in inimile celor ce i-au dat nastere. Delia

loading...
Piesa este compusa si produsa de KAZIBO music, muzica si versurile sunt scrise de Alex Pelin si Ovidiu Baciu, iar mix-masterul ii apartine lui Deaconu Dan Andrei.

Odata cu lansarea noului single Inimi desenate, Delia a realizat o noua sedinta foto senzationala cu Dimitri Caceaune .

Inimile desenate a fost lansata simultan pe toate posturile de radio din Romania in aceasta dimineata la ora 9:00.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro