Nicole Cherry arunca BOMBA! De ce nu poate avea o relatie

Nicole Cherry a facut declaratii incredibile in urma cu putin timp. Artista a recunoscut ca nu vrea sa aiba o relatie cu un barbat si ca se teme de viitor.
nicole cherry

„Nu am avut nicio relatie pana acum, niciodata. Nu am avut nici macar un prim sarut, dar am tot timpul din lume. Mereu am fost foarte sincera, chiar nu am avut… Mi-e frica de ce va urma atunci cand voi creste, de momentul in care voi intra in gura presei. Cand ma gandesc la paparazzi… presa ma sperie! Nu cred ca te poti pregati pentru asa ceva, dar o sa fiu puternica”, a declarat Nicole Cherry pentru Ring.

loading...
Interpreta marturiseste ca este indragostita pana peste cap de un artist international.

„In inima mea este Justin Bieber. Imi place foarte tare ca artist, cum danseaza. Canta la chitara, la pian, este multitalentat. Nu mi-as dori neaparat tot un artist. Nu as spune ‘nu vreau genul ala sau ala’. In rest, nu am pe nimeni, deocamdata. Nu am vrut, nu am avut timp si nici nu s-a nimerit sa cunosc pe cineva. Nici nu sunt genul care se uita la oricine, nu ca sunt pretentioasa. Dar daca nu ma inteleg si nu avem ceva in comun, inseamna ca nu avem ce vorbi”, a mai spus ea.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro