Nicole Cherry, marturisire-bomba: „Mama e de etnie roma. Ma mandresc cu asta!”

Ne-a cucerit pe toti cu primul ei single, ”Memories” si promite sa se afirme din ce in ce mai mult pe scena muzicala romaneasca. Cantareata Nicole Cherry a facut o dezvaluire, care pe unii i-a lasat cu gura cascata. Artista a spus ca este pe jumatate roma si ca se mandreste cu originele ei.
nicole cherry 2
Iar asta nu este singura dezvaluire! Nicole Cherry este ruda unui mare artist din muzica lautareasca. Mai exact cu sotul Corneliei Catanga, Aurel Padureanu.

„Exista si oameni de etnie roma care sunt foarte si sunt foarte multe talente. Nu trebuie sa discriminam Mama mea este de etnie roma si tatal meu roman. Atat mama, cat si tatal meu chiar daca au etnii diferite, nu conteaza”, a spus cantareata in timpul unei emisiuni de la Prima TV.

Nicole Cherry a declarat ca simte mandra de sangele care ii curge prin vene.
„Eu ma mandresc si consider ca sunt speciala prin asta. Nu vad nimic rau in asta”, a mai zis artista in cadrul aceleiasi emisiuni.
Aurel Padureanu este cel care a vorbit pentru prima data despre acest subiect cu jurnalistii. Artistul de muzica lautareasca si sotia sa se inrudesc cu Nicole Cherry.

„Domnul Aurel Padureanu este fratele bunicii mele. M-au ajutat atunci cand am intrat la televiziunea copiilor, m-au integrat in acea echipa, iar dupa aceea m-am ridicat pe puterile mele”, a declarat Nicole Cherry in timpul unei emisiuni de la Prima TV.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro