O fosta concurenta a show-ului „Burlacul” s-a cuplat cu pretendentul Andreei Mantea! „Ne-am combinat la…”

Roxana Bejan, tanara care s-a indragosit iremediabil de burlacul Andrei Andrei, s-a iubit cu pretendentul Andreei Mantea, iar SPYNEWS.ro a aflat toate detaliile despre relatia bine ascunsa.

A luptat pana in ultima clipa pentru a-l cuceri pe charismaticul Andrei Andrei, insa asta nu l-a impresionat deloc pe burlac. Mai mult decat atat, cu putin inainte de marea finala, Andrei a refuzat-o pe focoasa Roxana, aceasta parasind competitia, in lacrimi.

Ieseanca nu a pierdut timpul si s-a cuplat cu nimeni altul decat Sorin Dumitras, pretendentul Andreei Mantea. Acesta, la fel ca Roxana, a intrat in reality show-ul matrimonial pentru a-si gasi jumatatea. Anul trecut, barbatul a luptat pentru a o cuceri pe Andreea Mantea. Nu a reusit sa paraseasca show-ul alaturi de „burlacita”, insa a trait o poveste de dragoste cu Roxana Bejan, cucerind-o pe focoasa bruneta cu miscarile de dans si sex appeal-ul lui.

loading...
„Pe Sorin l-am cunoscut intr-un club. Ne-am placut din prima clipa si am iesit de cateva ori la cafea. Ne-am combinat si am inceput sa petrecem destul de mult timp impreuna. Nu mi-a dansat niciodata ca in show-urile lui, in schimb, in fiecare dimineata primul lucru pe care il facea era sa mearga in maini prin casa. Nu imi amintesc de ce ne-am despartit, dar stiu ca ne-am certat la un moment dat mai urat si asta a fost. Cu toate astea, a fost o relatie de cateva luni, extrem de frumoasa. Acum am ramas buni prieteni”, a povestit Roxana

In urma aparitiei ei la show-ul matrimonial, Roxana a devenit o femeie foarte curtata. Printre pretendenti se numara si Fernando de la Caransebes, care a abordat-o pe ieseanca in stilul lui caracteristic. O ora de neuitat, in asternuturile lui, in schimbul unei sume ”frumusele”. 1.000 de euro! Atat era in stare cantaretul sa ii ofere Roxanei pentru favoruri sexuale. Individul a crezut ca o va impresiona pe bruneta, insa nici macar statutul lui de vedeta nu a induplecat-o pe Roxana. „Eu sunt vedeta adevarata, nu ca Andrei Necunoscutul. Ai fost cea mai tare din emisiune! Ai fost reala. Lumea se uita pentru tine”, i-a scris Fernando, sigur pe el.

Roxana Bejan, tanara din Iasi care a participat la competitia „Burlacul”, s-a facut remarcata inca din primul episod al emisiunii, atunci cand l-a sarutat patimas pe Andrei Andrei.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro